Otomobil kadar güvenli, motor gibi hızlı! 110 KM menzilli elektrikli bisiklet satışta: Fiyatı ise bakın ne kadar?

Otomobil kadar güvenli, motor gibi hızlı! 110 KM menzilli elektrikli bisiklet satışta: Fiyatı ise bakın ne kadar?

110 kilometre menzil sunan katlanabilir elektrikli otomobilin satışı için resmen harekete geçildi. Üstelik bu elektrikli bisiklet otomobil kadar güvenli, motor gibi hızlı. Fiyatı ise bakın ne kadar?

Log’da yer alan habere göre, dünyaca ünlü motosiklet tasarımcısı Erik Buell’in elektrikli bisiklet şirketi Fuell, şimdi de katlanabilir elektrikli bisiklet modeli Fuell Folld’la piyasada.

fuell-folld-katlanabilir-elektrikli-bisiklet-1.jpg

FUELL FOLLD KATLANABİLİR ELEKTRİKLİ BİSİKLET

Modern bir tasarımı olan ve tam ortasından katlanabildiği için araçlarda kolayca taşınabilen bisiklet, Avrupa kuralları dikkate alınarak tasarlanmış ve 85 Nm tork değerinde 250 watt elektrik motoruyla yasal limit olan 25 km/s hıza rahatça çıkabiliyor.

fuell-folld-katlanabilir-elektrikli-bisiklet-2.jpg

Bünyesinde 720 Wh kapasitelik bir bataryası olan bisiklet, katlanabilir yapıda olmasına rağmen 110 kilometre menzile sahip. Bu da neredeyse herkes için 1 aylık kullanım anlamı taşıyor.

fuell-folld-katlanabilir-elektrikli-bisiklet-3.jpg

Motosiklet gibi gaz verilerek çalışmayan model, Shimano imzalı vites/dişli sistemiyle Tektro imzalı hidrolik disk frenlerle donatılmış ve kalın lastikleriyle süspansiyon sistemi ile konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Arkasında 10 kiloya kadar yük taşıyan bisiklet, toplam 37 kilo ağırlığında. Bisikletin şuan Avrupa’daki satış fiyat 2.500 EURO olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN