ÖTV oranı yüzde 40 artıyor! Alkollü içeceklere zam

ÖTV oranı yüzde 40 artıyor! Alkollü içeceklere zam

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Twitter hesabından alkollü içeceklere bu yıl yüzde 35 ila yüzde 40 arasında ÖTV zammı geleceğini açıkladı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar sosyal medya hesabından kötü haberi verdi. Alkol ürünlerine art arda zam gelmeye devam ederken Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar Twitter'den alkollü içeceklerin ÖTV oranını paylaştı.

Dündar'ın aktardığına göre, alkollü içeceklerin ÖTV oranı bu yıl yüzde 35 ila yüzde 40 arasında olacak.

Dündar'ın Twitter paylaşımı şöyle:

"Bu ÖTV oranından sonra tamamen lüks olacak buna bir de firma zammı gelirse alkolü yasaklamaya gerek kalmayacak, kimse içemeyecek artık."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN