Peş peşe indirimler yolda! Elektrik, mazot, gübre, yem: Açıklama yapıldı

Peş peşe indirimler yolda! Elektrik, mazot, gübre, yem: Açıklama yapıldı

Meral Akşener, ekonomi politikaları kapsamında mazot, elektrik, gübre ve yem gibi tarım ürünlerine yüzde 50 indirim yapacaklarını açıkladı. Ayrıca, TÜİK rakamlarına göre değil gerçek enflasyon verilerine göre maaş artışı yapacaklarını belirtti. İşte detaylar...

Meral Akşener, Millet İttifakı’nın bir parçası olarak Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile birlikte Trabzon'a yaptığı ziyaret sırasında bir dizi müjde verdi. İmamoğlu, mitingde yaptığı konuşmada, "Sadece bir avuç insana kazandıran bir iktidar olmak yerine, 86 milyona kazandıran bir iktidar olacağız. Gelir eşitliğini sağlayacağız" dedi. Meral Akşener ise mazot, elektrik, gübre ve yem fiyatlarına yapılacak yüzde 50'lik indirimleri açıkladı. Ayrıca, maaşların TÜİK rakamlarına değil, gerçek enflasyon verilerine göre artırılacağını belirtti.

MERAL AKŞENER MÜJDEYİ VERDİ

meral

Meral Akşener, Trabzon'da gerçekleştirdiği mitingde, iktidara geldiklerinde mazot, gübre, elektrik ve yem fiyatlarına yüzde 50 indirim yapacaklarını ve enflasyonun gerçek verilerine göre maaşları artıracaklarını söyledi. Ayrıca, Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimleri kazanması halinde, akaryakıt, yem, gübre ve elektrik fiyatlarına yüzde 50 indirim yapacaklarını ve çiftçilerin borçlarını faizsiz bir şekilde yeniden yapılandıracaklarını vurguladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN