Piyasalar güne yükselişle başladı

Piyasalar güne yükselişle başladı

Oynak seyriyle dikkat çeken piyasalarda epeydir süregelen yükseliş, bugün de devam ediyor. Dolar/TL, perşembe gününe 18,6339 seviyesinden başlarken, euro ise yeni günü 19,4808 seviyesinden açtı.

Uzun süredir hareketli seyrini sürdüren piyasalar, haftanın dördüncü gününde de yukarı yönlü seyrediyor. Son iki yıl içerisinde TL karşısında birçok kez rekor tazeleyen dolar ve bir süre önce dolar karşısında tarihi değer kaybedip ardından tekrar yükselişe geçen euro, güne yukarı ivmeli hareketle başladı.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar/TL, perşembe gününde 18,6339 seviyesinden işlem görüyor. Dolar, bir önceki kapanışını ise 18,6153 seviyesinden gerçekleştirmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Son dönemde tekrar güçlenmeye başlayan euro da bu gidişatını sürdürüyor. Önceki kapanışını 19,3738 seviyesinden yapan euro/TL, güne 19,4808 seviyesinden başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN