Piyasalar haftayı kapatırken düşüşe geçti

Piyasalar haftayı kapatırken düşüşe geçti

Son dönemde TL karşısında büyük değer kazanan dolar, uzun zamanın ardından ilk kez bugün aşağı ivmeli hareket etmeye başlayarak güne 18,59 seviyesinden başladı. Euro/TL de aynı şekilde düşüş eğilimi göstererek günü 18,17 seviyesiyle açtı.

Doların uzun yıllardan beri kazandığı en güçlü ivmeyle hareket ederek piyasaları domine etmesi nedeniyle gözler devamlı piyasalarda. Çoğu para birimi karşısında hızla değer kazanan doların karşısında en çok eriyen para birimi ise TL oldu. Dolar, geçtiğimiz yıldan beri TL karşısında birçok kez rekor yeniledi. Epeydir devam eden mevcut seyir, haftanın son iş gününde değişti ve dolar, aşağı ivmeli hareket etmeye başladı.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar/TL, haftayı kapatırken 18,5914 seviyesinden işlem görüyor. Dolar, bir önceki kapanışını ise 18,5994 seviyesinden gerçekleştirmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Dolar karşısında değer kaybı süren euro/TL de düşüşünü sürdürüyor. Önceki kapanışını 18,2135 seviyesinden yapan euro, cuma gününe 18,1796 seviyesinden başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN