Piyasalarda son durum: Dolarda düşüş eğilimi

Piyasalarda son durum: Dolarda düşüş eğilimi

Piyasalar haftanın son gününde de oynak seyrediyor. Güne aşağı yönlü hareketle başlayan dolar/TL, 18,6072 seviyesinden işlem görürken, euro ise yükseliş eğilimi göstererek güne 18,2165 seviyesinden başladı.

Aylardır oynak seyreden piyasalarda bugün, son zamanlarda tarihi değer kazanan dolar, aşağı yönlü hareket ediyor. Uzun süren değer kaybının ardından tekrar değer kazanmaya başlayan euro da yukarı ivmeli seyrediyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Güne, düşüş ivmeli hareketle başlayan dolar/TL, cuma gününe 18,6072 seviyesinden başladı. Dolar, bir önceki kapanışını ise 18,6172 seviyesinden gerçekleştirmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Aylarca ciddi değer kaybeden euro, son haftalarda yeniden güçlenmeye başladı. Önceki kapanışını 18,1698 seviyesinden yapan euro/TL, haftanın son iş gününe 18,2165 seviyesinden başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN