Poşete zam geldi ama... Alışveriş yapan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren gelişme! Zammı marketler omuzlayacak

Poşete zam geldi ama... Alışveriş yapan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren gelişme! Zammı marketler omuzlayacak

Poşet fiyatlarına yeni yıl zammı geldi! Milyonlarca alışveriş yapan müşteriyi ilgilendiren gelişme! Asgari ücret zammının ardından poşetler de daha fazla dayanamadı. Zammı marketler omuzlayacak. İşte yeni poşet fiyatı...

BURAK ÖZTOPRAK

Türkiye'de plastik kullanımının azaltılması için getirilen kararda poşetler ücretli olmuştu. Müşterilere 25 kuruşa satılan poşetlere yeni yıl zammı geldi. Artık o fiyattan satılacak...

POŞETLERDE YENİ YIL ZAMMI

Plastik kullanımı azaltmak amacıyla 4 yıldır hayatımızda yer alan ücretli poşetlere yeni yıl zammı geldi. Milyonların gündeminde oturan zamlar asgari ücret zammının ardından peş peşe duyuruluyor. Son olarak 38,5 kuruşa yükselen poşet fiyatı marketlerde 25 kuruşa satılması kafa karışıklığına neden olmuştu.

bolge-haber-1-3.png

ZAMMI MARKETLER KARŞILAYACAK

Zam Haber tarafından paylaşılanlara göre, 25 kuruşun üzerindeki miktarın marketler tarafından karşılandığı belirtildi. Yeni yıl poşet zammıyla birlikte 38,5 kuruş olan poşet fiyatı 60 kuruşa yükseldi. Müşteriler poşet başına 60 kuruş değil 25 kuruş ödemeye devam edecek. Marketler ise alışveriş poşeti için devlete ödeyeceği tutar 60 kuruşa yükseldi. Poşet zammını marketler omuzlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN