Promosyon degil düşük faizli kredi! Kamu bankaları Halkbank, Vakıf ve Ziraat'den emekliye tek şartla 25 bin lira ödeme yapacak! Ödemeler anında hesaplara yatacak...

Promosyon degil düşük faizli kredi! Kamu bankaları Halkbank, Vakıf ve Ziraat'den emekliye tek şartla 25 bin lira ödeme yapacak! Ödemeler anında hesaplara yatacak...

Promosyon konusu emekliler için gündemdeyken bir haber de kamu bankalarından geldi. Peki emekliye düşük faizli kredi şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Emekliler kamu bankalarından promosyon miktarlarını yükseltmesini beklerken kredi haberi geldi. Emeklilere düşük faizli kredi verilecek. Peki düşük faizli krediden yararlanma şartları nelerdir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KAMU BANKALARI EMEKLİYE KREDİ VERİYOR

Kamu bankaları belirledikleri şartları karşılayan emeklilere 36 ay vade ile düşük faizli 25 bin TL kredi imkanı veriyor. Nakit ihtiyacı olan emeklilere promosyonlar dışında bir kampanya da kredi konusunda yapıldı. Düşük faizli 25 bin TL krediye başvuran ve başvurusu olumlu olarak sonuçlanan emekli vatandaşların hesaplarına miktar aynı gün geçecek. 

Kamu Bankalarından Emeklilere Düşük Faizli Kredi İmkanı

Aynı zamanda kampanyayı başlatan bankalar ilk taksitleri 3 ay ertelemeli olarak sunacak. Kampanyayı başlatan kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank olarak belirtildi. Bankalardan düşük faizli 25 bin TL kredi almanın en önemli şartı ise borç sebebiyle icralık veya avukatlık olunmaması. Eğer bu 3 bankadan birine yaptığınız kredi başvurunuz olumlu sonuçlanırsa en fazla 36 ay vadeli olarak verilecek 25 bin TL kredi miktarı anında hesabınıza geçecek. Kampanyanın devlet destekli olduğu da öğrenilen bilgiler arasında. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN