Promosyon yarışında son kampanya! O banka 6 gün içinde başvuran emeklileri paraya boğacak

Promosyon yarışında son kampanya! O banka 6 gün içinde başvuran emeklileri paraya boğacak

Emeklilere son dakika olarak duyurdular. Promosyon yarışında son tura girildi. Türkiye'de 1 Kasım itibariyle tüm bankalar promosyon ücretlerini düşürmüş ve güncellemeye gitmişti. SGK tarafından yapılan anlaşmayla yeni ödemelere 1 Kasım'dan sonra geçilmiş ve ücret ödemeleri değişmişti. Ancak o banka promosyon ücretlerini sabit tuttu. 6 gün içinde başvuran herkes 7 bin 500 TL ödeme alacak. Peki en çok emekli promosyon ücreti veren banka hangisi? İşte detaylar...

Milyonlarca emekliyi sevince boğacak haber geldi. SGK ile bankalar arasında yapılan anlaşma sonrası emekli promosyon ücretleri düşürülmüştü. 1 Kasım'dan itibaren ücretler güncellendi ve promosyon ücretleri düştü. Ancak o banka emekli promosyon ücretlerini sabit tuttu. 6 gün içerisinde başvurursanız hesabınıza 7 bin 500 TL yatırılacak. Bu fırsat kaçma başvuru tarihi bitmeden yetişin. İşte haberin detayları...

1 KASIM İTİBARİYLE ÖDEMELER DEĞİŞTİ

Türkiye'de 1 Kasım itibariyle emekli promosyonlarında güncellemeye gidildi. SGK ve bankalar arasında yapılan anlaşma sonrası ödemeler 1 Kasım tarihiyle değişti. Vatandaşlara yapılan 7 bin 500 TL tutarındaki ödemeler yapılan anlaşma sonrasında 3-4 bin TL seviyelerine çekildi. Şuana kadar birçok banka yeni ücretlere geçerken bazı bankalar ücretleri sabit tuttu.

BAŞVURAN HERKES 7 BİN 500 TL ALACAK

Şuana kadar 15 banka tarafından yeni promosyon ücretleri açıklanırken o banka ödemeleri sabit tuttu. birlikte 10 bin TL promosyon ödemesi yapan Türkiye Finans, Kasım ayı itibariyle rakamları sabit tuttu. Yapılan resmi açıklamaya göre başvuruların 9 Kasım 2022 17:00 tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

kmfggf-2.jpg

SON BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU! ELİNİZİ ÇABUK TUTUN

Gelen haber sonrası milyonlarca emekli haberin detaylarını araştırmaya başladı. Türkiye Finans tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"9 Kasım​ 2022 tarihine kadar maa​şınızı Türkiye Finans’a taşıyın, 7.500 TL'ye varan nakit promosyonun yanı sıra Türkiye Finans’a davet ettiğiniz her bir emekli yakınınız için 250 TL, toplamda 2.500 TL nakit ödül fırsatından yararlanın. Emekliliğin tadını çıkarmanız için hepinizi 9 Kasım 2022 tarihine kadar, iki faturanız ile birlikte en yakın Türkiye Finans şubesine bekliyoruz."

kmgfgffg-5.jpg

TÜRKİYE FİNANS GÜNCEL PROMOSYON ÜCRETLERİ

Peki Türkiye Finans bankasının güncel emekli promosyon ücretleri ne kadar? Bankanın resmi internet sayfasından yapılan paylaşımda şunlar söylendi:

"SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emekli maaşlarını Türkiye Finans aracılığı ile alan ya da almak isteyen ve promosyon başvurusunda bulunan tüm müşterilerimize, 36 ay boyunca maaşlarını bankamız aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları halinde;

  • 1.499 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 3.000 TL’ye kadar
  • 1.500 TL ile 2.499 TL arasında emekli maaşı alanlara 5.000 TL’ye kadar
  • 2.500 TL ve daha fazla maaş alanlara 7.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacaktır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN