QNB Finansbank emeklinin bankası olacak! Kasım ayı promosyonunu güncelledi! Sözü veren 5 bin TL'yi anında alacak

QNB Finansbank emeklinin bankası olacak! Kasım ayı promosyonunu güncelledi! Sözü veren 5 bin TL'yi anında alacak

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren QNB Finansbank Kasım ayı promosyonu hakkında önemli duyurularda bulundu. QNB Finansbank 5 bin TL promosyon vereceğini müjdelerken emekliler araştırmalara başladı. İşte, ONB Finansbank promosyon ödemeleri hakkında merak edilenler haberimizde

Emekliler maaşlarını başka bankaya taşımadan önce sıkı bir araştırma yaparken özel bankalar promosyon yarışındaki rakamları açıklamaya kararı aldı. QNB Finansbank tarafından da promosyon ücretleri güncellendi. Bu doğrultuda emeklilere 5 bin TL para verileceği bildirildi.

MAAŞIN TAŞINMASI GEREKİYOR

Özel bankalar emeklilere çeşitli fırsatlar sunarken bunlardan birisi QNB Finansbank'ın promosyon duyurusu oldu. Emeklileri yakında ilgilendiren promosyon ödemelerinin 5 bin TL olduğu kararına varıldı. Yurt içi ve tüm banka ATM'leri tarafından ücretsiz para çekme fırsatı tanımlanırken aynı zamanda promosyon ödemeleri için 3 yıl maaşını o bankadan alma sözü de verilmektedir.

QNB FİNANSBANK KAMPANYA DETAYLARI

-QNB Finansbank şubeleri üzerinden yapılacak olan işlemlerde sıra önceliği tanımlanır.

-QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı’ndan faydalanma imkanı.

-CardFinans kredi kartı bulunan kişilerde ilk yıl yıllık üyelik ücreti alınmamaktadır. Devamında ise kredi kartına balı olarak en az bir otomatik fatura talimatı verilmesiyle kredi kartı yıllık ücreti kesintisi yapılmaz.

-Emekli maaşını QNB Finansbank üzerinden alan müşteriler de CardFinans emekli kredi kartı sahipleri, market ve eczane harcamalar için yılda 1200 TL indirim fırsatı tanımlanır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN