Ramazan öncesi tüm fiyatları sabitledi! Bugün başlıyor: Süt, un, ayçiçek yağı, çay… 1900 üründe geçerli!

Ramazan öncesi tüm fiyatları sabitledi! Bugün başlıyor: Süt, un, ayçiçek yağı, çay… 1900 üründe geçerli!

Ramazan ayında hem üreticinin hem de tüketicinin yüzü gülecek. 1900 üründe geçerli olacak yeni uygulama herkesi sevinçten havalara uçuruyor. Hem indirim yapılacak hem de sabit fiyat uygulamasına geçilecek. Vatandaş marketten boş değil elleri dolu ayrılacak. İşte tüm detaylar…

Ramazan ayına kısa bir süre kala market alışverişine çıkan vatandaşlar da yüksek fiyatlardan şikayetçi olmaya başladı. Hem tüketiciye hem de üreticiyi sevindiren açıklama Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinden geldi. 1900 temel gıda ürününde indirim yapılacağı açıklandı. 41 gün boyunca un, pirinç, ayçiçek yağı, süt ve daha birçok üründe rakamlar stabil kalacak. Çiftçiler ise yem ve gübrede %5 indirim fırsatından yararlanırken 6 ay vade seçeneğinden de yararlanma fırsatını bulacak. İşte tüm detaylar…

ÜRÜN FİYATLARI SABİTLENDİ

Türkiye genelinde geçerli olacak kampanya kapsamında 4.076 kooperatif market satış noktasında bugün itibariyle sabit fiyat uygulamasına geçildi. 14 Nisan'a kadar devam edecek olan kampanya ile birlikte hem kaliteli hem de güvenli ürüne ulaşım sağlanacak. Tarım Kredi Marketleri'nde satışa çıkarılan 1900 üründe 41 gün boyunca aynı fiyattan satış yapılacağı belirtildi.

market-alisveris.jpg

Mutfak alışverişlerinizde yardıma koşan Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 1 litrelik TKK yarım yağlı sütün fiyatı 22.5 TL'den, Anadolu marka makarnanın fiyatı 10.5 TL'den, TMO'nun 5 litrelik Ayçiçek yağının fiyatı 185 TL'den, satışa çıkarıyor.

TK Anadolu 1 kilogramlık Osmancık Pirinç'in fiyatı 44 TL'den, 1 litrelik TKK yağlı sütün fiyatı 24.90 TL'den, TK Anadolu 1 kilogramlık pilavlık bulgurun fiyatı 19.50 TL'den, 5 kilogramlık TK Anadolu unun fiyatı 76.90 TL'den, 1 kilogramlık TK Anadolu nohutun fiyatı 46 TL'den, TMO kırmızı mercimek fiyatı 24 TL'den, 2 kilogramlık Groski pirincin fiyatı 38 TL'den, soğanın kilogram fiyatı 9.90 TL'ye sabitledi.

tarim-kredi.jpg

4000'DEN FAZLA ŞUBEDE

Tarım Kredi Kooperatif marketleri Ankara'da 247 İstanbul'da 272, İzmir'de 73 , Kocaeli'nde 31, Adana'da 34, Adıyaman'da 17, Afyonkarahisar'da 24, Ağrı'da 11, Aksaray'da 13, Amasya'da 16, Antalya'da 73, Ardahan'da 4, Artvin'de 12, Trabzon'da 28, Samsun'da 62, Mersin'de 41, Konya'da 57, Kastamonu'da 15, Kars'ta 6, Hakkari'de 2, Edirne'de 12, Van'da 21, Ordu'da 23, Kayseri'de 36, Rize'de 19 olmak üzere toplamda 4.076 şubede hizmet sağlamaktadır. İstanbul'da ise 80 yeni mağaza açılışı yapılacak aktarıldı.

tarim-kredi-alisveris.jpg

ÇİFTÇİYE İNDİRİM GELDİ

Tarım Kredi Kooperatifleri karma hayvan yemleri için ton başına %5 indirim yapılacağını duyurdu. Indirim yapılacak ve sonrasında oluşacak fiyatların kampanya süresi içerisinde sabitleneceği belirtildi. 4 ile 6 ay arasında vade ile faizsiz satış fırsatından yararlanacak olan üreticiler kimyevi gübrelerde ton başına %5 indirim alabilecek. Bunun yanı sıra indirimden oluşacak fiyatlarda kampanya süresi içerisinde herhangi bir zam ile karşı karşıya kalmayacak. Sabah!ta yer alan haber doğrultusunda kampanya süresince piyasada daha düşük fiyat oluşması durumunda fiyatların çiftçi lehine işleyecek şekilde yeniden düşeceği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN