Range Rover yerine bunu alın! Chery’den 501 km menzilli elektrikli… Hem ucuz hem yok yok

Range Rover yerine bunu alın! Chery’den 501 km menzilli elektrikli… Hem ucuz hem yok yok

Range Rover hayali olanların yerine artık o araç geçiyor. Hem fiyatıyla hem de özellikleri ile aklınızı başınızdan alacak. Öyle bir araç düşünün ki hem teknoloji harikası hem de uygun fiyatlı olsun. Chery 501 kilometre menzile sahip elektrikli aracıyla sektörün gözdesi olacak. Hem uygun fiyatlı hem de içerisinde yok yok. İşte Chery uygun fiyatlı aracı…

Chery, elektrikli araçlarıyla sektörde dikkat çekmeye devam ediyor. Yeni elektrikli SUV model aracı iCar 03 ile merak uyandıran Chery, yenilikçi araçları ile pazarı kızıştırıyor. Güçlü performansı ile otomobil sektörüne yeni bir soluk getiren Chery, yeni aracının tanıttı. Çin merkezli otomobil üreticisi Chery, tamamen alüminyum şasiye ve modern i-MS platformuna sahip yeni elektrikli aracı iCar 03’ün hem şık tasarımı hem de güçlü performansıyla Merak uyandırdı. İşte Chery uygun fiyatlı aracı…

CHERY’DEN YÜKSEK MODEL

135 kW ile 205 kW arasında değişen güç seçenekleri ile donatılan iCar 03, başlangıç modelinde 50,63 kWh batarya ile müşterinin karşısına çıkıyor. 401 kilometre Menzil sağlayan araç üst paket seçeneğinde 69 kWh batarya ile 501 kilometre menzile ulaşmaktadır. Hem güvenilir hem de yüksek performans seçeneği ile alıcıların dikkatini çekiyor.

icar-03-kapak-1.jpg

Elektrikli araçlardaki en önemli konulardan biri şarj süresi olurken iCar 03, oldukça iddialı bir giriş yapıyor. %30 ile %80 arasında yalnızca Yarım saatte şarj olma imkanı sağlayan iCar 03, Huawei'nin işletim sistemi ve Qualcomm Snapdragon 8155 çipsetiyle güçlendirilen bilgi-eğlence sistemi sayesinde modern bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

HEM LÜKS HEM UYGUN FİYATLI

Sektörü oldukça iddialı bir giriş yapan iCar 03, 15.000 dolarlık fiyatı ile uygun fiyatlı seçenekler arasında adını yazdırıyor. Bu rakam Türkiye'de ise ortalama 465 bin TL'ye denk gelmektedir. Rekabetçi fiyatlandırma stratejisi ile herkesin dikkatinde yer alan Chery, elektrikli araç pazarında rekabetin arttığı bir dönemde tüketicilere yüksek performans oranı ile cazip fiyat seçeneği sunuyor.

icar-03-2.jpg

Hem çevre dostu olması hem de sürdürülebilir bir ulaşım çözümü sağlaması da diğer seçenekler arasında iCar 03’ü farklı bir konuma taşıyor.Elektrikli araç teknolojilerinde son yenilikler dikkat çekerken özellikle sürdürülebilirlik önemli bir yere sahiptir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN