Rekor üstüne rekor kıran dolarda son durum ne?

Rekor üstüne rekor kıran dolarda son durum ne?

Merkez Bankası'nın 100 baz puanlık faiz indirimiyle durdurulamayan dolar/TL kuru bir rekor daha kırdı. Kur, bu sabah 8,8995'i görerek 8,90'dan döndü. Euro/TL ise 10,40 seviyelerinde.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasının (TCMB) faiz indirimine gitmeyeceği beklentilerine rağmen, politika faizini yüzde 18'e düşürmesinin etkileri dolarda devam ediyor.

DOLAR VE EURODA İLK RAKAMLAR

Geçen haftanın son işlem saatlerinde tarihi zirvesini 8,89'un üzerine taşıyan dolar/TL, yeni haftada kendi rekorunu bir kez daha kırdı. Kur, 8,8995 ile 8,90'dan döndü. Dolar şu an 8,87 seviyelerinde işlem görüyor.

Euro/TL ise 10,40'lardan el değiştiriyor.

PETROLDE SON DURUM

Petrol fiyatlarında yaşanan ralli küresel piyasaların odağında kalmaya devam ediyor. Küresel çapta yaşanan enerji kriziyle beraber yeni haftaya hızlı bir yükselişle başlayarak varil başına 80 dolara doğru ilerliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN