Renault yeniden şahlandı! Uygun fiyatlı hem nostaljik hem de modern! Renault o modeliyle fırtınalar estirecek

Renault yeniden şahlandı! Uygun fiyatlı hem nostaljik hem de modern! Renault o modeliyle fırtınalar estirecek

Renault retro tasarım ve modern teknolojiyi bir araya getirdiği elektrikli otomobili ile sektörün altını üstüne getiriyor. Uygun fiyatı ve modeli ile dikkat çeken Renault 5 E-Tech, şehir içerisinde mükemmel bir sürüş deneyimi sunuyor. Piyasaya iddialı bir giriş yapan Renault, 5 E-Tech modeliyle herkesi hayran bırakıyor. İşte Renault 5 E-Tech özellikleri…

Elektrikli otomobil piyasasına hem iddialı Hem de hızlı bir giriş yapan Renault, retro tasarım ve modern teknolojiyi bir araya getirdi. 2021 konsept otomobilinde şık ve minimalist tasarım çizgilerini koruyan Renault, 27 bin dolarlık cazip fiyatıyla da uygun fiyatlı araçlar listesine adını yazdırıyor. İşte Renault 5 E-Tech özellikleri…

RENAULT 5 E-TECH GERİ DÖNDÜ!

1972-1985 yıllarına ait tasarımlarını koruyan Renault 5 modeli ile retro tasarımı yeniden günümüze taşıdı. Kutu silüeti ve ince dikdörtgen ızgarası ile birlikte kare farları göze çarparken modern dokunuşlarla da geçmişte geleceği bir araya getiriyor. 4 adet L şeklindeki led sis farları ve parlak siyah pil seviyesi göstergesindeki detaylar merak uyandırırken otomobil hem estetik hem de fonksiyonel yönleri ile ön plana çıkıyor.

renault-5-e-tech.jpg

Aracın iç mekan tasarımına baktığımızda ise 10,1 inçlik dokunmatik ekran dikkat çekerken araç içerisinde sürücüye doğru eğimli bir başka 10,0 inç ekran bulunuyor. Basit ve kullanışlı iç tasarımı modern sürüş deneyimi ile bir araya getiren Renault, tüm teknolojik özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

renault-5-e-tech-ozellik.jpg

ŞEHİR İÇİNDE FIRTINALAR ESTİRİYOR

Renault 5 E-Tech, markanın yeni AmpR Small platformunu kullanırken hafif ve verimli bir yapı sağlamaktadır. Araçta 3 farklı güç çıkış seçeneği ön plana çıkarken önden çekişli modelin şehir içi kullanımında da son derece ideal olduğu belirtiliyor. 52,0 kWh'lik pil kapasitesi ile 249 mil menzile ulaşan otomobil 100 kW'a kadar DC hızlı şarj ve çift yönlü AC şarj özellikleri ile dikkat çekiyor.

renault-5.jpg

Renault 5 E-Tech dışında daha sportif bir model olarak gündeme gelen Alpine versiyonu haberini duyan otomobil tutkunları ise yerinde duramıyor. Bu aracın Hatchback modelinin Amerika pazarına giriş yapması beklenirken Renault elektrikli Crossover serisi ile Amerika'da yeni bir sayfa açmak için kolları sıvadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN