Rizelilere Trabzonlulara ve Artvinlilere büyük şok! Çayın fiyatı 15 liraya düştü

Rizelilere Trabzonlulara ve Artvinlilere büyük şok! Çayın fiyatı 15 liraya düştü

Karadeniz'in geçim kaynağı çay fiyatları herkesi şaşkına çevirdi. 15 TL'ye kadar gerileyen fiyatları gören Rize, Trabzon ve Artvin şoka uğradı. İşte tüm detaylar…

Karadeniz'de çay hasadı başlarken Çaykur'dan gelen karar herkesi şaşırttı. 15 TL'ye kadar gerileyen fiyatlar sektörü derinden sarsarken konu hakkındaki detaylarda araştırılmaya devam ediyor. İşte tüm detaylar…

ÇAY FİYATLARI 15 TL'YE DÜŞTÜ

Rize'den gelen haber çay üreticilerini üzdü. Çaykur'un nakliye ihalesini gerçekleştirememesi nedeniyle 18 fabrikada çay alımının doğru doğrulduğu belirtildi. Çaykur tarafından alınmayan çaylar üretiminin üreticinin elinde kalınca fiyatlar da düşüşe geçti.

cay-toplamak.jpg

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, üreticilerin elinde kalan ürünleri Çaykur'a satamadığı için simsarlara 15-17 gibi bir fiyattan satmaya başladığını söyledi. Özel sektör bu işi fırsata çevirirken taban fiyatın altında çay alımı gerçekleştirileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN