Selçuk Geçer'den yatırımcıları ilgilendiren açıklama: Dolar ve altın alan herkesi ilgilendiriyor...

Selçuk Geçer'den yatırımcıları ilgilendiren açıklama: Dolar ve altın alan herkesi ilgilendiriyor...

Ekonomi uzmanı Selçuk Geçer önemli açıklamalarda bulundu! Tüm dolar ve yatırımcılarını yakından ilgilendiriyor. Geçer, son videosu "Dikkat, Ortalık Karışacak" ile değerlendirmelerini paylaştı...

Ekonomi uzmanı Selçuk Geçer, son paylaştığı "Dikkat, Ortalık Karışacak" isimli videosunda dolar ve altın piyasasını değerlendirdi.

Geçer seçim sonrasında ekonomide büyük değişiklikler öngördüğünü, dış ticaret açığının çözülmesi ve yabancı sermaye çekimi için doğru döviz seviyelerinin kritik önemde olduğunu söyledi. Ayrıca, Mart ayında Federal Rezerv ve Avrupa Merkez Bankası'nın faiz indirimine gidebileceği öngörüsünde bulunarak, piyasaların bu beklentiyle hareket ettiğini belirten Geçer, bu durumun enflasyonu düşürmesini beklemediğini de dile getirdi.

'HER ŞEY YATIRIM ARACI OLARAK KABUL EDİLEBİLİR'

Dolar kurunda son durum

Geçer, yatırım araçlarına yönelik görüşlerini paylaşarak doların ve diğer her şeyin bir yatırım aracı olarak kabul edilebileceğini söyledi. Yatırım araçlarıyla ilgili spekülasyonların genellikle yanıltıcı olduğunu savunan Geçer, enflasyonun düşmesinin faiz indirimleriyle eş anlamlı olmadığını belirtti.

Dolar/TL güne 7,14'ten başladı - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Mevduat faizleri konusunda da konuşan Geçer, yüksek faiz oranlarının her zaman kazanç sağlamayacağını ve enflasyon karşısında paranın değerini koruyamayacağını söyledi. Türkiye'de faize yatırım yapanların yaşadığı büyük kayıpları örnekleyerek, her yatırım aracının kendi etrafında değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Altın ve diğer yatırım araçları hakkında da yorumlarda bulunan Geçer, doğru zamanlamayla yapılan yatırımların önemini vurgulayarak yatırımcılara, piyasalardaki hareketleri dikkatle izlemeleri ve bilinçli kararlar almaları hakkında tavsiye verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN