Sevgililer Günü için pırlanta alacaklara kritik uyarı

Sevgililer Günü için pırlanta alacaklara kritik uyarı

Sevgililer Günü'nde pırlanta alacaklara uyarılarda bulunan kuyumcu Bayram Erdoğan, "Pırlanta satın alırken, marka sertifikalarının yanında mutlaka uluslararası bir sertifika talep edin" dedi.

Sevgililer Günü'ne saatler kalmasıyla birlikte kuyumcularda, çiçekçilerde, çikolatacılarda ve hediyelik eşya satan işletmelerde yoğunluk başladı. Vatandaşların sevdikleri insanlara en güzel hediyeyi alabilmeleri için çalışmalarını sürdüren işletmelerden biri olan kuyumcular da tezgahlarını pırlanta, altın ve gümüş malzemeden oluşan hediyelik eşyalar ile doldurdu.

PIRLANTA ALACAKLAR DİKKAT

Sevgililer Günü'nde pırlanta alacak vatandaşlar için uyarılarda bulunan kuyumcu Bayram Erdoğan, pırlantada en önemli hususun marka sertifikasının yanında uluslararası bir sertifika bulunmasının olduğunu söyleyerek, sözlerine şöyle devam etti:

“Pırlanta satın alırken, marka sertifikalarının yanında mutlaka uluslararası bir sertifika talep ediniz. Satın almış olduğunu pırlantanın gerçek bir pırlanta mı? Gerçek bir pırlantaysa hangi niceliklere ait olduğunu belirtmektedir. Bunlar uluslararası tarafsız laboratuvardır. Ürünü inceler ve ürünün pırlanta olup olmadığını bize gösterecektir. Bu sertifikamızı mutlaka talep ediniz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN