Sıfır otomobillerde büyük fırsat! 200 bin TL’ye kadar indirim! Bu özellikler doğuştan geliyor! Az öde çok kazan

Sıfır otomobillerde büyük fırsat! 200 bin TL’ye kadar indirim! Bu özellikler doğuştan geliyor! Az öde çok kazan

Sıfır otomobil arayışında olan vatandaşlara sevindiren haber geldi. O şehirde sıfır araç almak isteyenlere 190.000 TL indirim var. Daha az ödeyip daha çok kazanabilirsiniz. İşte araç kampanya detayları…

Araç almak için piyasa araştırması yapanlara sevindiren haber geldi. Araç tutkunlarının yüzünü güldürecek kampanyayı Chery Atsanlar duyurdu. Konya'da araç sahibi olmak isteyenler Chery Atsanlar’ın kapısını çalıyor. Chery araç fiyatlarına 190 bin TL’lik indirim duyan soluğu orada alıyor. İşte araç kampanya detayları…

360 DERECE DÖNEN KAMERA

Atsanlar Otomotiv Şirketi Pazarlama Müdürü İbrahim Topçu, araç özelliklerini tek tek anlattı. Topçu, 360 derece dönen kamera sisteminin yanı sıra radar sistemi, şerit takip ve araçlarda kablosuz telefon şarj ünitesinin olduğunu söyledi. Normalde Türkiye'de bulunan araçların birçoğunda kablosuz telefon şarj ünitesinin olmadığını belirten Topçu, vatandaşın ekstra para ödeyerek aldığını vurguladı. Chery araçlarda bu özelliğin doğuştan olduğunu söyleyen Topçu, koltuk ısıtma sisteminin olduğunu da ifade etti.

whatsapp-image-2023-12-19-at-09-43-47.jpeg

200 BİN TL'YE KADAR İNDİRİM

Bayide araç fiyatlarına yapılan indirim hakkında da açıklamalarda bulunan İbrahim Topçu, hemen hemen bütün araçlarda ortalama 200.000 TL'lik bir indirim yapıldığını söyledi. 1 milyon 640 bin TL'den satılan TİGGO 8 modelin fiyatının 1 milyon 450 bine kadar düştüğünü aktardı. Kampanyanın yılbaşına kadar devam edeceğini belirten Topçu, Aralık ayı itibariyle Chery firmasının sponsorluğunda yapılan bir çekiliş kampanyasının olduğuna da değildi. Çekiliş kapsamında Çin seyahati ve iPhone 15 kazanma hakkı kazanılabileceğine değinen Topçu, çekiliş detaylarının cherytr.com adresinden öğrenilebileceğini söyledi.

whatsapp-image-2023-12-19-at-09-43-47-1.jpeg

VATANDAŞIN GÜVENİNİ KAZANIYOR

Chery markasının Her geçen gün daha da güven sağladığının altını çizen Topçu, “2002 yılında Chery markası Türkiye’ye girmiş. Ama o zaman bir güven sağlayamamış. İnsanların kafasında, “Servisi, yedek parçası ne olacak, acaba eskiden olduğu gibi tekrardan Türkiye’den gidecek mi” gibi sorular var. Ama vatandaşların endişelenmesi gereken bir şey yok. O zamanki şartlara göre şimdiki şartlar çok değişti. Chery bayilerini de kendisi alıyor. Türkiye’deki aşağı yukarı 33 tane bayi Chery markasına kaydı. Parçada veya araba tedarikinde herhangi bir sıkıntımız yok. Araçlar severler, Chery markası Çin malı diye ön yargıyla yaklaşmamalı. Örneğin Volvo araba markası çok fazla tercih edilen ve kullanılan arabadır. Ama Çin’de üretiliyor. Bu yüzden Chery otomobillerine karşı tutumların değişmesi için çalışıyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN