Sigara tiryakilerinin kabusu geri döndü! Sigaraya dev zam geliyor: Piyasada sigara kalmadı

Sigara tiryakilerinin kabusu geri döndü! Sigaraya dev zam geliyor: Piyasada sigara kalmadı

24 Mayıs tarihinde sigara tiryakilerine önemli bir duyuru yapıldı. Sigaraya paket başına rekor bir zam geleceği bildirildi ve bu zam öncesinde satışlar durduruldu. Detaylar haberimizde...

Son zamanlarda artan zam furyasından en çok etkilenen gruplardan biri sigara tüketici kitlesi olmuştur. Bu konuda Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar önemli açıklamalarda bulunarak yeni bir zamın yolda olduğunu belirtmiştir. Maliyetlerin etkisiyle sigaraya 3 liralık bir zam geleceği ifade edilen açıklamada, bu zam öncesinde satışların durdurulduğu da vurgulanmıştır.

SEÇİMLERDEN BİR HAFTA ÖNCE SİGARA SATIŞI DURDURULDU

3

Haberlere göre, sigara firmaları 14 Mayıs seçimlerinden bir hafta önce bakkal ve tekel bayilere sigara satışını durdurmuştur. Erol Dündar, yapılan bu uygulamanın tüketicilerle bayileri karşı karşıya getirdiğini ve stokçuluk durumuna düşüldüğünü belirtmiştir. Firmalardan satış durdurma uygulamasına derhal son verilmesini talep eden Dündar, sigara dağıtımının ne zaman başlayacağı konusunda halen bir bilgi alamadıklarını ifade etmiştir. Kamuya toplu şekilde şikayetlerini ilettiklerini belirten Dündar, değerli tüketicilere stokçuluk yapmadıklarını, ancak satış yapacak ürün bulmakta sorun yaşadıklarını dile getirmiştir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN