Sinema salonu ayağınıza geldi! Huawei sınır tanımıyor... Ön farları projeksiyon görevi görüyor...

Sinema salonu ayağınıza geldi! Huawei sınır tanımıyor... Ön farları projeksiyon görevi görüyor...

Elektrikli otomobil piyasasına atılan Huawei sınır tanımıyor... Yeni modelini duyurarak, özelliklerini paylaştı. Başlangıç fiyatı biraz tuzlu gelse de arabada yok yok... İşte tüm özellikleri...

Elektrikli otomobil piyasasını alt üst edecek model geldi. Huawei tarafından paylaşılan modelde ne ararsan var. Sinema salonunu ayağınıza getiren Huawei Aito M9 ön farları projektör işlevi görüyor.

HUAWEİ YENİ MODELİNİ DUYURDU

Sadece 5 dakikalık şarjla 150 kilometre götüren Aito M9, 97,7 kWh bataryayla 630 kilometre menzile sahip. Çift motorlu olarak satılan model 530 HP gücüne ulaşıyor. 100 inç perdeyle bile projeksiyon farları sayesinde film izleme keyfi sunuyor. İç kısmında 32 inçlik perde ve projektör bulunuyor.

gcrpmcdxkaa1gwt.jpg

HUAWEİ AİTO M9 ÖZELLİKLERİ

Huawei Aito M9 oldukça geniş bir iç tasarıma sahip. Otomobil içerisinde 6 koltuklu iç kabin düzeni, 25 hoparlör (Huawei Sound Superior ses sistemi), Huawei HarmonyOS 4.0 işletim sistemi, 12.3 inç gösterge paneli, 15.6 inç bilgi-eğlence, 16 inç yolcu ekranı bulunuyor. Otomobilin boyutu ise, 5,23 metre uzunluğu, 3,11 metre dingil açıklığı bulunuyor. Tek parça arka şasi bulunduran otomobil 2.560 kilogram ağırlığında.

gcrpqzvxgaaf-23.jpg

ÖN FARLARI PROJESİYON GÖREVİ GÖRÜYOR

Huawei yeni modelini bugün itibariyle tanıttı. Aito M9 modeli, en küçük bataryalardan oluşarak 600 kilometrenin üzerinde menzile sahip. En dikkat çekici özelliği ise ön farlarının projeksiyon olarak kullanılması oldu. Tek tuşla açık hava sinemasına dönüşen otomobilde 32 inçlik bir perde bulunuyor.

800 V elektrik mimarisine sahip otomobil tek parça şasi ile otopilot özelliği barındırıyor. Bu özellikleriyle çoğu rakibini sollamayı başardı. Menzil artırıcılı ve elektrikli versiyonlarıyla beraber Huawei Aito M9, Çin'deki başlangıç fiyatıyla 71 bin 400 dolara satılıyor.

gcrpk80xsaa4snb-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN