Skoda Superb lansmana özel fiyatlarla Türkiye'de! Bu fiyata alan aldı yoksa... Passat'ın yerini doldurmaya geliyor

Skoda Superb lansmana özel fiyatlarla Türkiye'de! Bu fiyata alan aldı yoksa... Passat'ın yerini doldurmaya geliyor

Skoda Superb lansmana özel fiyatlarla Türkiye piyasasına giriş yaptı! Bu fiyata alan aldı, yoksa bin pişman! Passat'ın yerini dolduracak...

TUNACAN ATALAY

Skoda, D segmentindeki iddialı modeli Superb'in yeni neslini Türkiye'de lansmana özel fiyatlarla satışa sundu. Geçtiğimiz günlerde üretiminin durdurulan Volkswagen Passat'ın yerini doldurması beklenen Superb, daha sofistike tasarımı, konforu ve yeni teknolojileriyle dikkat çekiyor.

LANSMANA ÖZEL FİYATLAR VE MOTOR SEÇENEKLERİ

whatsapp-image-2024-05-21-at-14-12-46.jpeg

Ön satışa sunulan Superb Sedan, 1 milyon 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Lansmanın ardından temmuzda araca zam gelmesi bekleniyor. Station wagon kasa tipi olan Superb Combi ise 2 milyon 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla tercih edilebiliyor.

whatsapp-image-2024-05-21-at-14-12-45-2.jpeg

Superb Sedan, 150 PS güç üreten 1.5 litrelik TSI mHEV hafif hibrit motorun yanı sıra 265 PS güç üreten 2.0 litrelik TSI benzinli motor ve 193 PS'lik 2.0 TDI dizel motor seçenekleriyle sunuluyor.

HAZİRAN'DA BAYİLERDE!

whatsapp-image-2024-05-21-at-14-12-45-1.jpeg​​​​​​​

Şu anda ön siparişle satışa sunulan yeni Skoda Superb, Haziran ayı başında Türkiye genelindeki bayilerde yerini alacak. Passat'ın ardından D segmentindeki boşluğu doldurması beklenen Superb, şık tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle otomobil tutkunlarının beğenisini kazanacak gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN