Smart büyüdü devasa boyuta ulaştı! Yarı Alman yarı Çinli Smart'ın yeni modeli ilk kez görüntülendi

Smart büyüdü devasa boyuta ulaştı! Yarı Alman yarı Çinli Smart'ın yeni modeli ilk kez görüntülendi

Alman ve Çin gücü birleşti ortaya yepyeni bir Smart çıktı. Devasa boyuta ulaşan Smart varlığını büyüttükçe büyütüyor. Otomotiv sektöründe yaşanan gelişmeler dikkatle takip edilirken yarı Alman yarı Çin mi Smart yeni modelinden ilk görüntüler geldi. İşte devasa boyuttaki Smart'tan ilk görüntüler…

Alman ve Çin işbirliği ile ortaya çıkan yepyeni bir Smart herkesin aklını başından alıyor. Boyutu büyüdükçe büyüyen yeni Smart o tarihte alıcıların karşısına çıkacak. Concept 5'in ardından Smart markası da daha geniş bir kitleye hitap etme potansiyelini eline aldı. İşte devasa boyuttaki Smart'tan ilk görüntüler…

GENİŞ KİTLEYE HİTAP EDİYOR

Smart markası, yarı Alman yarı Çinli kimliğiyle dikkat çeken yeni konsept aracı Concept 5'i tanıttı. Tüm modelleri Çin'de üretilen bu yeni araç, Smart'ın orta segmentteki varlığını daha da güçlendiriyor.

smart.jpg

Concept 5, Smart markasının bugüne kadar ürettiği en büyük ve en sert hatlara sahip modeli olarak öne çıkıyor. 25 Nisan'da Pekin fuarında sergilenecek olan araç, tasarımıyla göz doldururken, Smart'ı orta segmentte daha da belirgin bir konuma getiriyor.

yeni-smart.jpg

Çin'de üretilen Concept 5'in sergilenmesiyle birlikte, Smart markası daha geniş bir kitleye hitap etme potansiyelini artırıyor. Ancak Türkiye'de, Çin'den gelen araçlara ek vergiler ve kısıtlamalar uygulanması nedeniyle bu yeni modelin ülkemizdeki etkisi sınırlı kalabilir.

smart-1.jpg

SMART'IN BÜYÜYEN ÇAĞI: CONCEPT 5'İN TANITIMI

Yarı Alman yarı Çinli kimliğiyle öne çıkan Smart markası, yeni konsept aracı Concept 5'in tanıtımıyla adından söz ettiriyor. Çin'de üretilen bu büyüleyici model, Pekin fuarında sergilenerek markanın geleceğine ışık tutuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN