ŞOK Marketler istihdamda üçüncü

ŞOK Marketler istihdamda üçüncü

ŞOK Marketler, Capital 500'de "İstihdamını En Çok Artıran Şirketler" kategorisinde üçüncülük ödülü kazandı. Şirket, 2023 yılında istihdamını 47 bine çıkararak Türkiye'nin en çok istihdam üreten şirketlerinden biri oldu.

ŞOK Marketler, Capital Dergisi'nin "Capital 500" araştırmasında "İstihdamını En Çok Artıran Şirketler" kategorisinde üçüncülük ödülünü kazandı. 2023 yılında 45 binden 47 bine çıkan istihdamıyla ŞOK Marketler, Türkiye'nin en çok istihdam üreten şirketlerinden biri olmaya devam ediyor. Şirketin istihdamdaki başarısında geçtiğimiz yıl açtığı 674 yeni mağaza ve depo yatırımları önemli rol oynadı.

sok-marketlere-istihdamini-en-cok-artiran-sirketler-odulu.jpg

Şirket, 2019 yılında başlattığı "ŞOK'ta Ben de Varım" projesini geçtiğimiz yıl genişletti. Proje ile şirket, Türkiye’nin deprem bölgesi başta olmak üzere farklı yörelerindeki kadın kooperatiflerinden kadınların ürettiği el emeği ürünleri seçili mağazalarında satışa sundu.

Böylelikle ŞOK marketler hem iş birliği yaptığı kadın kooperatiflerinin üretimine hem de kooperatiflerin gerçekleştirdiği kadın istihdamının artmasına katkı sağladı.

'İSTİHDAMA KATKI VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

İş dünyasının prestijli ödüllerinden biri olan bu ödülü almaktan dolayı memnuniyetini dile getiren ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel, "Sürdürülebilir büyüme hedeflerimiz doğrultusunda yatırımlarımıza devam ediyoruz. 2023 yılında da önceliği deprem bölgesinden adaylara verdiğimiz işe alım politikamızla ülkemiz için istihdam üretmeyi sürdürdük.

sok-marketler-ceosu-ugur-demirel.jpg

Başarılı uygulamalarımız ve fırsat eşitliğine yönelik çalışmalarımızla, bugün çalışanlarımızın yarısından fazlasının kadın olmasının gururunu yaşıyoruz. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ŞOK Marketler olarak yatırımlarımızı sürdürerek istihdama katkı vermeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN