Yarından itibaren geçerli olacak: Benzin ve motorine büyük indirim

Yarından itibaren geçerli olacak: Benzin ve motorine büyük indirim

Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikler devam ediyor. Brent petrolde yaşanan düşüşle birlikte yarından itibaren geçerli olmak üzere motorinde 2 lira benzinde ise 1 lira 25 kuruş indirim bekleniyor.

Brent petrol fiyatlarında son günlerde yaşanan küresel gelişmeler akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Petrol fiyatları 28 ayın en uzun düşüşünü yaşıyor.

Alınan bilgilere göre, yarından itibaren geçerli olmak üzere motorinde 2 lira, benzinin litre fiyatında ise 1 lira 25 kuruş indirim bekleniyor. Gelen indirimin pompaya yansıyacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta Brent petroldeki düşüşle birlikte benzinin litresine 1 lira 04 kuruşluk indirim uygulanmıştı.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul'da benzin 20,13 liradan motorin ise 26,90'dan satılıyor. Ankara'da ise benzin, 20,26 lira, motorin 27,01 lira. İzmir'de benzin 20,24 lira motorin ise 27,02 liradan alınıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN