SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmeden herkese 5 bin TL! Maaşını Ziraat Bankası'na taşıyanlara büyük kampanya

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmeden herkese 5 bin TL! Maaşını Ziraat Bankası'na taşıyanlara büyük kampanya

Bankalar arasında emekli promosyon yarışı devam ederken geri de kalan kamu bankalarından olan Ziraat Bankasından atak geldi. Ziraat bankası başlattığı yeni kampanyayla beraber emeklilere 5 bin TL verdiğini açıkladı. İşte, Ziraat bankası emekli promosyon ücreti ve başvuru detayları haberimizde yer almaktadır

Kamu bankalarından olan Ziraat bankası emekli promosyon yarışında adından çok fazla bahsettirmezken son anda başlattığı kampanya ile dikkatleri üzerine çekti. Ziraat Bankasına emekli maaşını taşıya herkese 5.000 TL vereceğini açıklayan banka başvuruların nasıl ve nereden yapılacağını açıkladı. Ziraat Bankası emekli promosyon ne kadar?

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON NE KADAR?

3.500 TL altında emekli maaşı olanlara 3 bin TL,

3.500 - 7.500 TL arasındaki maaşlar için 3 bin 500 TL,

7.500 - 10.000 TL arasındaki maaşlar için verilecek olan promosyon ödemesi ise 4 bin 500 TL'dir.

10 bin TL üzeri maaşlılara ise 5 bin TL verilmektedir.

Ziraat bankası promosyon ödemesi

ÖDEMELER NE ZAMAN YAPILACAK?

Ziraat Bankası emekli promosyon başvuruları 18 Ekim tarihinde son bularken ödemeler ise Kasım ayında hesaplarda olması bekleniyor. Emekli promosyonunu Ziraat Bankası üzerinden almak isteyenler 3 yıl boyunca taahhüd vererek aynı banka üzerinden maaşını alacaktır. Birden fazla emekli maaşı alan müşteriler ise toplam maaş üzerinden hesaplama yapılarak promosyon ödemesi gerçekleşir.

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURULARI NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Ziraat Bankası emekli promosyonlarından yararlanmak için başvurular şubelerden, internet bankacılığından, ATM ya da SMS yoluyla gerçekleşmektedir. Kısa mesaj ile başvuruda bulunacak olanlar 4757'ye PRO yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarası yazılmasıyla mesaj göndermesi yeterli olacaktır. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler ise 0850 220 00 00 müşteri hizmetlerini arayabilir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN