SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerinin gözü kulağı o tarihte! Bayram ikramiyelerinin ne zaman ödeneceği belli oldu

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerinin gözü kulağı o tarihte! Bayram ikramiyelerinin ne zaman ödeneceği belli oldu

Emekliler için uzun süredir beklenen haber nihayet geldi ve bayram ikramiyelerinin ödeme tarihi açıklandı. Milyonlarca emekli, haziran ayıyla birlikte hesaplarına yapılacak olan ödemeleri beklemekte. İşte ayrıntılar...

Yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak atanan Vedat Işıkhan, bugün görevini devraldı ve hemen çalışmalara başladı. Ancak, emeklilere yönelik ikinci zam oranı henüz netleşmedi. Bu konuda resmi bir açıklama yapılmadığı sürece, Kurban Bayramı ikramiyelerinde Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi 2000 TL ödeme alınması bekleniyor.

O TARİH ARALIĞINDA İKRAMİYELER YATIRILACAK

İKRAMİYE

Bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Ramazan Bayramı ikramiyeleri bayramdan önce hesaplara aktarılmıştı ve Kurban Bayramı için de aynı şekilde ödemelerin bayramdan önce yapılması bekleniyor. Tahminlere göre, 15 milyon emeklinin bayram ikramiyeleri, TC kimlik numaralarının son rakamına göre 19 Haziran ile 26 Temmuz tarihleri arasında hesaplara aktarılabilir.

Emekliler, zam oranı ve ödeme tarihi konusunda resmi açıklamaları takip etmeye devam etmelidir. Bu sayede bayram öncesi mali planlamalarını yapabilir ve ikramiyelerini zamanında alarak bayram coşkusunu yaşayabilirler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN