Su, elektrik, internet, doğalgaz faturası ödeyenler dikkat! 150 TL indirim hakkını kaçırmayın! Son gün 10 Haziran

Su, elektrik, internet, doğalgaz faturası ödeyenler dikkat! 150 TL indirim hakkını kaçırmayın! Son gün 10 Haziran

Vatandaşların en büyük problemi faturalar olurken su, elektrik, internet ve doğalgaz faturası için önemli bir duyuru yapıldı. Faturalarda geçerli olacak 150 TL'lik indirimin detayları belli oldu. İşte fatura indirimi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Vatandaşlar aldığı maaşların neredeyse yarısını faturalar için ayırmaktadır. Türkiye'de milyonlarca vatandaş aylık olarak fatura ödemesi yaparken güncel kampanyalarda müşterilerin yüzünü güldürüyor. Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında otomatik ödeme talimatı veren müşterilere indirim yapılacağı duyuruldu. İki yeni otomatik ödeme veya HGS talimatı için 30 TL, 4 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 80 TL, 6 yeni otomatik ödeme talimatı için 150 TL değerinde Worldpuan verileceği belirtildi. Kampanyanın 10 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olduğu aktarıldı. İşte fatura indirimi hakkında merak edilen tüm detaylar…

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU

11 Mayıs-10 Haziran 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi müşterilerinin vereceği 2 yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 30 TL, 4 yeni talimat için 80 TL, 6 yeni talimat için 150 TL, kredi kartından verecekleri 6 yeni talimata özel ekstra 20 TL toplamda 170 TL değerinde Worldpuan hediye edilecek.

otomatik-odeme.jpg
Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakarak 11 haneli T.C kimlik numarasını 44 70'e SMS göndermesi gerekiyor.


Sisteme kayıtlı olmayan numaralardan yapılan başvurular dikkate alınmayacak.
Kampanya yalnızca yeni tanımlı fatura ve HGS talimatları için geçerli olmaktadır. Daha önceden tanımlı olan talimatların iptal edilip yenilenmesi kampanyaya dahil değildir.


Kampanya süresince Verilen her talimat için 11 Mayıs-10 Temmuz 2023 tarihleri arasında en az bir kez otomatik ödeme yapılması gerekiyor.


Kampanya boyunca verilen her talimatın kampanya bitiminden sonraki 6 ay boyunca geçerli olması gerekmektedir.


Kampanya süresinde kazanılan puanlar 15 Temmuz 2023 tarihinde kredi kartına veya banka kartına yansıtılacaktır. Puanların yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebilir.


Ödül işlemleri için müşterinin en az 1 adet kullanımı açık kredi kartı veya banka kartının bulunması gerekiyor.

yapi-kredi-1.jpg

Aynı abone numarası ile birden fazla otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda yalnızca bir tanesinden ödül kazanılacak.


Kampanya başlangıcından en fazla altı ay öncesine kadar iptal edilmiş otomatik fatura ödeme talimatlarının, kampanya dönemi içerisinde tekrar verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.


Kampanya süresinden en fazla 6 ay öncesine kadar 1 derece yakını Adına fatura ödeme veya HGS talimatı bulunan kişilerin iptal edip tekrar talimat vermesi durumunda ödül verilmeyecek.


Cep telefon faturası için verilen talimatlarda numara taşınabilirliği uygulaması dahilinde operatör değiştirilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, sadece son talimat için müşteriye ödül verilecektir.


Kampanya kapsamında cep telefonu, doğalgaz, elektrik su, internet ve HGS talimatları için ödeme tanımlanacak.


Kampanya süresince hızlıcep talimatları için ödül verilmeyecek.

yapi-kredi-bankasi.jpg


Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilecek. Kampanya kapsamını kazanacak en fazla tutar 170 TL olarak belirlendi.


SMS gönderim bedeli GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden belirlenmektedir.
Kampanya kişiye özel olmakla birlikte diğer kampanyalarda birleştirilemez.


Şartları sağlayan talimatlar için verilen puanlar kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay sonunda müşteriden geri alınır.


Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

Kişisel verileriniz, kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı tespit ve takip edebilmek ve kampanya koşulları doğrultusunda sizi kampanyadan yararlandırabilmek amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Yapı ve Kredi Bankası A.Ş tarafından işlenecektir.

Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Yapı ve Kredi Bankası Müşterileri Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni'ni okuyabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN