Sürücülerin eli kolu bağlandı! Benzin ve motorinden sonra sıra LPG'de: İşte 5 Eylül güncel akaryakıt fiyatları

Sürücülerin eli kolu bağlandı! Benzin ve motorinden sonra sıra LPG'de: İşte 5 Eylül güncel akaryakıt fiyatları

Araç sahipleri tarafından merak edilen güncel akaryakıt fiyatları paylaşıldı. Gece yarısı itibariyle değişen tarifeler ile birlikte LPG'ye zam geldi. Motorin ve benzin fiyatlarından sonra LPG fiyatları da yükselmeye devam ediyor. Artan dolar kuru karşısında akaryakıt fiyatlarına yansıyan zamlara sürücülerden tepki geldi. İşte tüm detaylar..

Seçimlerin ardından hızla artan dolar kuru akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Dolar ve brent petrol varil fiyatlarından etkilenen akaryakıt fiyatları, yılın ikinci yarısından itibaren büyük bir hız kazandı.

AKARYAKITTA DEV ZAM

Peş peşe gelen zamların ardından 40 TL'ye yaklaşan benzin ve motorin fiyatlarını gören araç sahipleri LPG dönüşümüne büyük ilgi gösteriyor. Temmuz ayı itibariyle Cumhurbaşkanlığı kararıyla ÖTV zammı ve KDV düzenlemesi ile birlikte benzin ve motorine 6 TL zam gelmişti.

Benzin ve motorine göre LPG fiyatları biraz daha düşük kaldı. Temmuz ayı itibariyle 5 TL zam gelse de neredeyse benzin ve motorinin yarı fiyatına olan LPG'ye yeni bir zam geldi. Bugün itibariyle güncellenen akaryakıt tabelaları sürücülerin gündemine oturdu.

benzin-ve-motorin-indirimi-f01k-cov-0kop-cover.webp

TABELALAR DEĞİŞTİ

Akaryakıt fiyatlarında peş peşe gelen indirim ve zam haberlerine yenileri eklenmeye devam ediyor. 31 Ağustos itibariyle benzin litre fiyatlarına 97 kuruş indirim gelmişti. Gece yarısı itibariyle geçerliliğini sürdüren indirim ya da zamlara bir yenisi eklendi. 5 Eylül itibariyle güncellenen LPG fiyatlarında 1 lira 30 kuruş tutarında zam yapıldı.

0x0-benzin-mazot-fiyati-son-dakika-motorine-zam-geldi-benzin-fiyati-ve-motorin-fiyatlari-ne-kadar-kac-tl-olacak-1677827287756.jpg

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ

İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 36,75 TL

İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 37.82 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 17,14 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 36,80 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 37,93 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda LPG litre fiyatı: 17,60 TL

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara'da benzin litre fiyatı: 37,36 TL

Ankara'da motorin litre fiyatı: 38,44 TL

Ankara'da LPG litre fiyatı: 17,59 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir'de benzin litre fiyatı: 37,46 TL

İzmir'de motorin litre fiyatı: 38,62 TL

İzmir'de LPG litre fiyatı: 17,33 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN