Tasarım harikası Çinli elektrikli geliyor! Şimdiden tüm ödülleri topladı

Tasarım harikası Çinli elektrikli geliyor! Şimdiden tüm ödülleri topladı

Tasarım harikası Çinli elektrikli geliyor! Çinli otomotiv devi otomobil tasarımında çağ atlıyor! Teknoloji deviyle güçlerini birleştirdiler! Şimdiden tüm ödülleri topladı...

Çin'in önde gelen otomotiv devi Geely ve teknoloji devi Baidu, birleştirdikleri güçleriyle ortaya çıkardıkları Jiyue 07 modeliyle otomobil dünyasına iddialı bir giriş yapıyor. Gelecek sene yollarda olması planlanan Jiyue 07, sadece teknoloji ve üretimde değil, aynı zamanda tasarımda da çağ atlayan bir başarıya imza atıyor.

ŞİMDİDEN ÖDÜLLERİ TOPLADI

Resim

Jiyue 07'nin tasarımı, estetik ve fonksiyonu bir araya getirerek hem IF hem de Red Dot tasarım ödüllerini kazanmayı başardı. Bu ödüller, Çinli üreticinin sadece teknoloji konusunda değil, aynı zamanda dünya çapındaki tasarım standartlarına uygunluğuyla da dikkat çektiğini gösteriyor.

Resim

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN