Tatile Bodrum'a gidecekler aç kalacak! Geçen sene 500 liraydı yine zam geldi: Lahmacun fiyatları dudak uçuklattı

Tatile Bodrum'a gidecekler aç kalacak! Geçen sene 500 liraydı yine zam geldi: Lahmacun fiyatları dudak uçuklattı

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber binlerce vatandaş tatil planı yapmaya başladı. Lakin rotasını Bodrum’a çevirenler bu yaz resmen aç kalacak. Geçtiğimiz yıl 500 lira olan lahmacun bu sene daha da zamlandı. Fiyatını görenler şaşkına döndü. İşte konuya ilişkin detaylar…

Bayram tatili dolayısıyla seyahate çıkan vatandaşlar özellikle deniz kenarlarını tercih ediyor. Dolayısıyla sahil beldeleri dolup taşarken harcanan paralar ise dikkat çekiyor. Bu kapsamda her sene olduğu gibi bu sene de Bodrum’un pahalılığı gündeme geldi. Sadece bir lahmacunun fiyatı bile resmen dudak uçuklattı. Geçtiğimiz yıl 500 TL bandında olan lahmacuna bu yıl ciddi zamlar geldi.

yeni-proje-1-002.jpg

ASGARİ ÜCRET FİYATINA YEMEK

Her sene pahalılığına gündeme gelen bodrum bu sene de çok geçmeden gündemdeki yerini aldı. Bodrum'da tatil yapmak isteyen kişilerin her sene tadını kaçıran fiyatlar bu sene resmen dudak uçuklattı. Öyle ki Lobi Haber’de yer alan bilgilere göre sadece bir porsiyon lahmacunun 1000 TL olması duyanları şaşkına çevirdi. Beş kişilik bir ekibin ikişer porsiyon lahmacun yemesi resmen bir asgari ücrete denk geliyor.

Bunun yanı sıra bazı plaj işletmeleri doğrudan giriş ücreti olarak 3 bin TL alırken, bazıları 2 bin TL harcama zorunluluğu koyarak giriş ücreti talep ediyor. Söz konusu giriş ücretlerine ise şezlong, şemsiye, soyunma kabini ve duş gibi hizmetler dahil ediliyor.

yeni-proje-2-003.jpg

GRAMAJINA GÖRE HAMBURGER

Hamburger fiyatları gramajına göre değişiklik gösteriyor ve 450 TL'den başlayarak 1000 TL'ye kadar çıkabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN