TOGG arabası olanlara müjde, beklenen özellik bugün geldi! Artık o siteye girebileceksiniz

TOGG arabası olanlara müjde, beklenen özellik bugün geldi! Artık o siteye girebileceksiniz

TOGG arabası olanlara müjde verildi! Bugünden itibaren artık başladı! Sarı site Sahibinden'de ilanları görebileceksiniz! İşte ayrıntılar...

Bugün yayınlanan yeni bir güncelleme ile Togg T10X kullanıcıları artık Sahibinden.com'a doğrudan erişebiliyorlar. Trumore tarafından yapılan duyuru, Togg'un ekranına yeni bir uygulama eklediğini ve kullanıcıların Sahibinden.com üzerinden ilanlara göz atabileceklerini müjdeliyor.

TOGG T10X KULLANICILARI ARTIK SAHİBİNDEN'E GİRİŞ YAPABİLECEK

Togg için siparişler platform üzerinden verilecek - Araba Haberleri

Elektrikli araçlarda ekran teknolojisinin kritik önem taşıdığı bir dönemde, Togg T10X kullanıcıları için ekran deneyimini daha da zenginleştiren bu güncelleme, araç sahiplerine geniş bir ilan yelpazesi sunuyor. Sahibinden.com uygulaması, artık Togg T10X'in ekranında yer alarak kullanıcıların emlak, otomobil, ev elektroniği gibi birçok ilana kolayca göz atmasını sağlıyor. Özellikle emlak ilanları için Gez özelliği ile anında rota oluşturabilme imkanı sunan Togg T10X, kullanıcıların kiralık veya satılık ev arayışlarını hızlandırıyor.

Tru.Store üzerinden indirilen Sahibinden.com uygulaması, Togg T10X kullanıcılarına geniş bir ilan ağına erişim sağlıyor. Kullanıcılar, Togg'un ekranı üzerinden otomobil, ev elektroniği, iş ilanları gibi binlerce ilana göz atabilir veya diğer Togg araçlarının ilanlarına Sahibinden.com üzerinden kolayca ulaşabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN