TOGG’a Devrim arabaları benzetmesi! Eğer bu yapılmazsa sonumuz hüsran olur: Milli otomobilimiz menzilde fark atmalı…

TOGG’a Devrim arabaları benzetmesi! Eğer bu yapılmazsa sonumuz hüsran olur: Milli otomobilimiz menzilde fark atmalı…

TOGG’un bu yıl yapılan satışları tam 19.583 adete ulaştı. Sektörün öncülerinden TOGG’a övgü dolu sözler gelirken devrim arabaları benzetmesi dikkat çekti. O isim eğer bu yapılmazsa sonumuz hüsran olur diyerek uyardı…

TOGG’un geçmiş yıllarda duyurduğu ve detaylı özellikleri CES’te tanıtılan yerli ve milli elektrikli C-SUV modeli T10X’in dağıtımı 8 aydır sürüyor. Yıl sonuna kadar hedeflenen 20.000 üretim sözü neredeyse yerine getirilirken, TOGG CEO’sunun paylaşımı da yorum yağmuruna tutuldu.

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, sosyal medya hesabı üzerinden “Türkiye’mize ???????? verdiğimiz sözü tutmak için 3.700’ü aşkın ekip arkadaşımız ve tüm paydaşlarımızla gece gündüz çalıştık ve ilk günkü heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. < 19 bin 583 > kullanıcımıza yol arkadaşlıkları için teşekkür ederiz.” Sözlerine yer verdiği paylaşımda bulundu. Karakaş’ın paylaşımı kısa süre içinde yoğun ilgi görürken o yorum ise dikkat çekti.

togg-1.jpg

EĞER BU YAPILMAZSA SONU….

KVK Enerji Distiribütörü Murat Kavak’ın paylaşımın altına yaptığı yorum dikkat çekti. TOGG’u devrim arabalarına benzeten Kavak, yaptığı yorumda şu uyarıda bulundu:

“Değerli TOGG Yöneticileri:

Bir an önce araçların batarya/menzil kapasitelerini artırmamız gereklidir, değilse sonumuz Devrim aracı gibi hüsran olur ya da serbest rekabeti göğüsleyemeyip sadece devlet vergi mevzuat vb. korumasında yaşayabiliriz. Şu an ki menzillerimiz cazip değil, belli bir kullanım sonrası zaten düşüyor tüm elektrikli araçların batarya kapasiteleri. Ayrıca deep charge riskinden dolayı %10-20 batarya seviyesinin altı operatif değil…

Menzil konusunda gereği için size inancım tam. Gecikmeden samimiyetle pragmatık bir gerçeği dile getireyim dedim. Milli Otomobilimiz menzilde de fark atmalı!”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN