TOGG'u olan havalara uçacak! THY ile anlaşma yapıldı: TOGG sahipleri uçağa indirimli binecek

TOGG'u olan havalara uçacak! THY ile anlaşma yapıldı: TOGG sahipleri uçağa indirimli binecek

TOGG ile Türk Hava Yolları arasında yapılan işbirliği sayesinde TOGG’u olan havalara uçacak. Yapılan anlaşma kapsamında bir takım şartları taşıyanlar Miles&Smiles milleri kazanma şansı yakalayacak…

Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu (TOGG) ile Türk Hava Yolları, T10X kullanıcılarını cezbedecek bir anlaşmaya imza attı. TOGG, tarafından yapılan duyuruda, T10X kullanıcılarının mil kazanabileceği bilgisine yer verildi.

TOGG KULLANICILARINA 500 STATÜ MİLİ VE 500 MİL KAZANMA ŞANSI

Dünyada ilk kez yapıldığı belirtilen uygulama kapsamında T10X sahibi sürücüler, araçları ile gittikleri her 5000 km için 500 statü mili ve 500 mil kazanabilecek. TOGG, söz konusu iş birliği için şunları söyledi:

Türk Hava Yolları iş birliğiyle mobilite deneyiminizi bir üst seviyeye, T10X ayrıcalığını ise göklere taşıyoruz.”

togg-ve-thy-isbirligi.jpg

Bu fırsatı değerlendirmek isteyen T10X kullanıcılarının THY’nin Miles&Smiles üyesi olması gerekiyor. Söz konusu üyeliği Türk Hava Yolları internet sitesi üzerinden ya da mobil uygulamasından oluşturabilirsiniz. Kazanılan miller; bilet sınıfını yükseltme, bilet ödemelerinde kullanım, Shop&Miles’tan alışveriş yapma, ekstra bagaj gibi avantajlar sağlıyor. THY, TOGG iş birliğine dair bilmeniz gereken detaylar ise şöyle:

  • Kampanyadan yararlanmak için Miles&Smiles üyesi olmak gereklidir.
  • Kişiye ait TK numarası iletildikten sonra her ayın 5. iş gününde, kazanılan Statü Milleri kullanıcının Miles&Smiles üyeliğine tanımlanacaktır.
  • Mil kazanmak için minimum 5.000 km ve üzeri yolculuk yapılmalıdır.
  • 1 sene içerisinde en fazla 3.000 Statü Mili ve Mil kazanılabilir.
  • Yalnızca Dijital Premium Paket üyeliğine sahip olanlar Mil kazanabilir.
  • Mil kazanmak için T10X yazılım versiyonunuzun 1.4.0 veya daha güncel olması gereklidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN