TOGG'un Almanya'ya adım atacağı tarih belli oldu! Türk devi Avrupa pazarına giriyor: Bakan Kacır tarih verdi

TOGG'un Almanya'ya adım atacağı tarih belli oldu! Türk devi Avrupa pazarına giriyor: Bakan Kacır tarih verdi

Beklenen gün geldi! TOGG o tarihte Almanya’da satışa çıkıyor! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır duyurdu! Türk devi Avrupa pazarına giriyor! İşte o tarih...

Üretiminin ardından çok ses getiren Togg bu kez Avrupa pazarına giriyor. Bakan Kacır o tarihi duyurdu. Almak isteyenler şimdiden sıraya girecek...

TOGG O TARİHTE AVRUPA PAZARINA GİRECEK

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TRT Haber'de yaptığı açıklamalarda Türkiye'nin otomotiv sektöründeki dönüşümüne ve Togg'un başarısına değindi.

Bakan Kacır'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Sadece yeni bir otomobil markasının değil, tüm sektörü dönüştürmeye öncülük eden bir markanın doğuşuna şahitlik ediyoruz. Bugün yollardaki Togg’lar 30 bine yaklaştı.

Togg hem elektrikli araç sınıfında lider hem de kendi modeli olan SUV araçlar arasında pazar lideri.

Türkiye önümüzdeki dönemde dünyada önemli bir batarya üretim üslerinden biri haline gelecek. Otonom sürüş, yapay zeka konusunda Togg’un önümüzdeki dönemde kabiliyetlerini geliştirmek çok önemli olacak. Tüm sektörü dönüştürmeye öncülük eden bir markanın doğuşuna şahitlik ediyoruz. Togg, 2025 yılının başında Almanya’ya adım atacak, Avrupa pazarına girmiş olacak.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN