TOGG'un paylaştığı videoyla ortalık yıkıldı! Tüyleri diken diken eden görüntüler: "Milletimizin iftiharı"

TOGG tarafından paylaşılan video sosyal medyada viral oldu! Tüyler ürperten görüntülerde, TOGG yeni yılı kutladı. Zorlu geçen 2023 yılının geride bırakılmasıyla beraber paylaşılan görüntüler büyük beğeni topladı. İşte o anlar...

Yerli ve milli otomobil TOGG, 2023 yılı geride bırakmaya hazır. Sosyal medya üzerinden paylaşılan TOGG videosu viral oldu. Tüyleri diken diken anlarla beraber zorlu bir yıl geride kaldı.

TOGG 2023'TE NELER YAPTI?

2023 yılında TOGG'un neler yaptığına dair bir video yayınlandı. Sosyal medya üzerinden tamamen elektrikli yerli otomobil SUV mode T10X'in anları paylaşıldı. Almanya merkezli açılan yeni ilanlarla birlikte gündemde yerini alan TOGG, "Hep birlikte daha iyiye ulaşmak için 2023'te hiç durmadık" ifadeleriyle görüntüleri paylaştı. Paylaşımda yer alan, "Neler mi yaptık?" sorusuna video ile cevap verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN