TOKİ'de konut fırsatı bitmiyor! O illerde 3+1 başvuruları başladı: Ayda sadece 3.800 TL taksit

TOKİ'de konut fırsatı bitmiyor! O illerde 3+1 başvuruları başladı: Ayda sadece 3.800 TL taksit

Uygun taksit seçenekleriyle ev alma imkanı tanıyan TOKİ, ev alma hayali kuranlara yeni bir fırsat daha sundu. Aylık 3.800 TL taksitle yeni ilanını yayınlayan TOKİ'nin, konut başvuruları da başladı. İşte, TOKİ ucuz konut ilanının detayları...

Emlak sektöründeki fiyat artışı hız kesmeden devam ederken, vatandaşın imdadına TOKİ yetişiyor! Uygun geri ödeme seçenekleriyle konut satışı yapan TOKİ, yeni ilanlarını yayınlamaya devam ediyor...

Eylül ayı ilanlarına hız veren TOKİ, şimdi de Erzurum için yeni bir ilan yayınladı. 180 aylık vade imkanıyla 3+1 konut satışına başlayan TOKİ, konutların aylık taksidini ise 3.800 TL olarak belirledi.

h-4-2.jpg

BAŞVURULAR BAŞLADI!

TOKİ'nin Erzurum ili konut projesi başvuruları 4 Eylül tarihinde başlayıp 14 Eylül tarihine kadar devam edecek. Başlangıç fiyatı 972.962 TL olan konutlar için TOKİ yalnızca yüzde 25 peşinat talebinde bulunuyor.

TOKİ'nin uygun fiyatlı konut ilanına TOKİ resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN