Top patlatan Ramazan indirimleri! O markette dev indirim: 30’lu koli yumurta, 5 L Ayçiçek yağı, 5 kg toz şeker!

Top patlatan Ramazan indirimleri! O markette dev indirim: 30’lu koli yumurta, 5 L Ayçiçek yağı, 5 kg toz şeker!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte indirimli ürünler tek tek açıklanmaya devam ediyor. Bomba indirimler ile dikkat çeken o markette ne ararsan var. Birbirinden farklı ürünler ile birlikte indirime giden o market indirim listesini paylaştı. İndirim listesinde 30’lu koli yumurta, 5 L Ayçiçek yağı ve 5 kg toz şeker de yer alıyor. Fırsat ayağınıza geldi. İşte tüm detaylar...

RAMAZAN İNDİRİMİ SONA ERİYOR!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sık sık gündemde yer alan indirimli ürünler güncellendi. İndirim listesinin yayınlanmasıyla birlikte güncel indirimler müşterilerin dikkatini çekti. 2023 yılında yapılan zamlardan sonra her geçen ay yükselen enflasyon ile birlikte vatandaşların alım gücü büyük bir oranda azaldı.

Hayat pahalılığının artmasıyla birlikte güçleşen market alışverişleri Ramazan ayının gelmesiyle birlikte daha da zor hale geldi. 11 ayın sultanı Ramazan ayında vatandaşın omuzundaki yükü azaltmak amacıyla indirim listeleri paylaşıldı.

CarrefourSA tarafından paylaşılan indirim listesi ile birlikte vatandaşlara ilaç gibi gelen fiyatlar yansıtıldı. Ramazan ayına özel indirim listesini paylaşan CarrefourSA market 5 litre ayçiçek yağı 5 kilogram toz şeker ve 30'lu koli yumurta gibi daha birçok temel ihtiyaç ürünlerini indirimli fiyatlardan raflara dizdi.

58f614e498b52.jpg

BÜYÜK İNDİRİMDE SON GÜN!

Ramazan ayının son 2 haftasına girilmesiyle birlikte indirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşların kısa bir süresi kaldı. 2023 yılı ile birlikte sürekli olarak indirim fırsatı kovalayan vatandaşların bu kez fırsat ayağına geldi.

CarrefourSA tarafından yapılan indirimi kaçırmayın. CarrefourSA tarafından belirtilen indirim için bugün son gün olduğu açıklandı. Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri geçerli olan indirimli ürünlerde fiyatlar neredeyse etiketin yarısı kadar.

53-536284-product-wallpaper.jpg

RAMAZAN AYINA ÖZEL İNDİRİM LİSTESİ

  • Sırma ayçiçek yağı 5 lt CarrefourSA Fiyatı: 129,90 Türk Lirası
  • Sinangil 5 kg un CarrefourSA Fiyatı: 59,90 Türk Lirası
  • Carrefour ayçiçek yağı 5 Litre CarrefourSA Fiyatı: 134,75 Türk Lirası
  • Yumurta 15'li L boy CarrefourSA Fiyatı: 43,50 Türk Lirası
  • Carrefour yağlı 1 Litre süt CarrefourSA Fiyatı: 18,50 Türk Lirası
  • Kırlangıç ayçiçek yağı CarrefourSA Fiyatı: 69,75 Türk Lirası
  • Solo tuvalet kâğıdı CarrefourSA Fiyatı: 71,90 Türk Lirası
  • Tirebolu siyah çay CarrefourSA Fiyatı: 64,50 Türk Lirası
  • Komili ayçiçek yağı CarrefourSA Fiyatı: 119,90 Türk LirasıBal küpü toz şeker CarrefourSA Fiyatı: 105,90 Türk Lirası
  • Finish bulaşık makinesi tableti CarrefourSA Fiyatı: 69,90 Türk Lirası
  • Carrefour tuvalet kâğıdı CarrefourSA Fiyatı: 92,90 Türk Lirası
  • Familia havlu kâğıt CarrefourSA Fiyatı: 42,90 Türk Lirası

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN