Toyota’dan yeni soluk! 615 kilometre menzil ve dev ekranıyla hayran bıraktı! Tasarım harikası yeni SUV

Toyota’dan yeni soluk! 615 kilometre menzil ve dev ekranıyla hayran bıraktı!  Tasarım harikası yeni SUV

Toyota yeni elektrikli SUV model aracıyla herkesi hayran bırakıyor. 615 kilometre menzile sahip Toyota'nın yeni aracı hem dış güzelliği ile büyülüyor hem de özellikleri ile ağızları açık bırakıyor. GAC-Toyota'nın yeni elektrikli aracı Bozhi 4X, donanım paketleri ve fiyatları belli oldu. İşte tüm detaylar…

GAC-Toyota elektrikli SUV Model aracını 17 Kasım'da alt markası Bozhi altında piyasaya çıkardı. 4X markanın ilk modeli olma özelliğine sahip olan araçta yer alan özellikler de herkesin dikkatini çekiyor. İçindeki bayilerde yer almaya başlayan aracın teknik özellikleri, donanım paketleri ve fiyat listeleri belli oldu.

TOYOTA BOZHİ 4X ÖZELLİKLERİ

Çok gözün led ışıklara sahip olan Toyota Bozhi 4X, çekiç köpek balığı tarzı bir ön görünüme sahiptir. 4,690 mm (185 inç) uzunluğunda, 1,860 mm (73 inç) genişliğinde ve 1,650 mm (65 inç) yüksekliğindeki 4X, Toyota'nın bZ4X modelinin tam boyutundadır. Ayrıca aynı e-TNGA platformuna dayanıyor.

bozhi-4x.jpg

Toyota Bozhi 4X, 25 bin dolar (179.800 yuan) başlangıç fiyatıyla piyasada yer alırken yükseltilmiş bZ4X modeli olarak görülüyor. Araç için belirlenen fiyat ise 735.000 Türk Lirası’na denk geliyor. Toyota Bozhi 4X, 615 kilometreye kadar CLTC menzil sağlarken 66,7 kWh üçlü lityum-iyon pil paketine sahiptir.

İÇ DONANIM ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Aracın iç donanımına baktığımızda ise 12,3 inçlik navigasyon özellikle bir ekran yer almaktadır. Apple carplay, Baidu CarLife+ ve HUAWEI HiCar dahil olmak üzere Çin'deki 3 Ana bağlantı Platformu tarafından destekleniyor. 3 iç renk seçeneğine sahip olan araç gri, siyah ve kırmızı olarak piyasada yer alıyor.

toyota-bozhi-4x.jpg

Aracım Pro versiyonunda kablosuz şarj, depolama için esnek bir iç mekan ve çok sayıda fiziksel düğme bulunmaktadır. Toyota ve Subaru, EV'ler için yeni 4 tekerden çekişli arazi modeli olan "X-MODE"u tanıtmak üzere toplandı.Bu sistem ile birlikte akıllı sürünme modu ve kötü hava koşullarında yol tutuşunda iyileştirme amaçlanıyor.

TOYOTA BOZHİ 4X FİYATI NE KADAR?

Toyota'nın yeni Bozhi 4X modelinde akıllı şerit takibi, öngörülü sürüş modu ve daha fazlası gibi en son güvenlik teknolojiler yer almaktadır. 615 km'ye kadar Menzil sağlayan 4 donanım seçeneği ile bulunan Toyota Bozhi 4X,179,800 yuan'dan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. 615 Air modelinde 8 inç ekran, Toyota akıllı kokpit, sürüş destek özellikleri ve bağlanabilirlik özellikleri bulunmaktadır.

615 Pro modeli için 199.800 yuan ödeme yapılırken yüksek kaliteli deri koltuklar, ısıtmalı direksiyon simidi, ısıtmalı ön koltuklar, panoramik izleme sistemi ve daha fazlası yer almaktadır.

bozhi-4x-ici.jpg

En yüksek "dört tekerlekten çekişli 560Max", kavrama kontrollü sürünme modu yer alırken X-Mode dört tekerlekten çekiş, akıllı kablosuz şarj ve akıllı park asistanı seçeneklerini bulunduruyor.

Aracın önden çekişli versiyonunda ise 615 km'ye kadar CLTC menzil yer alırken 150 kW'lık bir elektrik motoru bulunmaktadır. 4 tekerlekten çekişli modelde ise 660 km'ye kadar CLTC menziline sahip çift 80 kW'lık motor bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN