Tüm ürünlere zam geliyor... Asgari ücret zammını beklediler! Yarından itibaren fiyatlar değişecek

Tüm ürünlere zam geliyor... Asgari ücret zammını beklediler! Yarından itibaren fiyatlar değişecek

Asgari ücretten sonra sıra onlarda! Yarından itibaren tüm ürünlere zam gelmesi bekleniyor... Asgari ücret zammıyla birlikte, dev market zincirleri harekete geçti. İşte etiket değişimine gidecek marketler...

Asgari ücrette açıklanan zamma çalışanların sevinci yarım kaldı. Yarından itibaren tüm ürünlerde zam bekleniyor. Zam için asgari ücret zammını beklediler.

TÜM ÜRÜNLERE ZAM BEKLENİYOR

Asgari ücret zammının ardından zam furyası başladı. Bugün itibariyle açıklanan asgari ücret yüzde 49 zam aldı. Ocak 2024 itibariyle 11.402 TL olan asgari ücret 17.002 TL'ye yükselecek. Yeni asgari ücret ise 578 dolara denk geliyor. Asgari ücrete gelen zamla beraber, diğer tüm ürünlere beklenecek zamlar duyuruldu.

zammi-2.webp

YARINDAN İTİBAREN ZAMLANACAK

Ülke gündeminde yer alan asgari ücret zammının ardından ülke genelinde tüm ürünlerin zamlanması bekleniyor. Beklentiler üzerine A101 ve BİM market zincirleri için zam açıklaması geldi. Zam Haber tarafından paylaşılanlara göre, yarından itibaren A101 ve BİM marketlerinde tüm ürünlere zam gelecek. Zam haberine sevinen çalışanların sevinci bu haberle birlikte kısa sürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN