Tunç Şatıroğlu altın yatırımcılarını uyardı: Gram altın fiyatı için öyle bir rakam verdi ki... Bu tarihe dikkat hazırlıklı olun!

Tunç Şatıroğlu altın yatırımcılarını uyardı: Gram altın fiyatı için öyle bir rakam verdi ki... Bu tarihe dikkat hazırlıklı olun!

Altın fiyatlarındaki düşüş hızlandı. ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından düşüşe geçen gram altın ve ons altın fiyatlarında düşüş sürüyor. Piyasalarda ibre kırmızıya döndü. Gram altın 980 liraya kadar düştü. Peki altın alınmalı mı, satılmalı mı? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Piyasaları değerlendiren ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu, gram altın fiyatı için beklediği yeni seviyeyi açıkladı. Bakın Tunç Şatıroğlu gram altın için hangi seviyeyi bekliyor?

Altın fiyatlarında sular durulmuyor. Hareketli bir hafta geçiren altın fiyatlarında ibre tersine döndü. ABD enflasyonu ile düşüşe geçen gram altın ve çeyrek altında düşüşler hızlandı. Gram altın fiyatı sabah saatlerinde yüzde 1,21 oranında değer kaybederken, çeyrek altının yüzde 1,15 oranında düşüş yaşadığı görüldü. Ons altın ise güne yüzde 1,29 oranında değer kaybıyla başladı ve satış fiyatı 1.644 dolar oldu. Yatırımcılar ise yaşanan hareketlilik sonrası 'Altın fiyatları daha da düşecek mi? Altın alınmalı mı, satılmalı mı?' sorularını sorgulamaya başladı. Piyasalardaki son durumu değerlendiren ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu, gram altın için yeni tahminin açıkladı. Düşüşlerin geçici olduğunu söyleyen Tunç Şatıroğlu öyle bir rakam verdi ki... Herkes şaştı kaldı. İşte Tunç Şatıroğlu'nun kritik altın tahminleri...

YENİ ALTIN TAHMİNİNİ PAYLAŞTI

Geçtiğimiz hafta yükselişe geçen ve 1000 liraya kadar ulaşan gram altın, ABD enflasyon verisi sonrası tekrardan düşüşe geçti. 980 TL'ye kadar gerileyen gram altında düşüş sürüyor. Ons altın ise küresel piyasada değer kaybına devam ediyor. Yaşanan durum karşısında şok geçiren yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne kadar olur?' sorularını sorgulama başladı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Tunç Şatıroğlu, düşüşlerin geçici olduğunu belirtti. Gram altın fiyatının sert yükseleceğini söyleyen Tunç Şatıroğlu, öyle bir rakam verdi ki herkes şok oldu.

m5455445.jpg

GRAM ALTIN İÇİN ÖYLE BİR RAKAM VERDİ Kİ...

Bir anda altın fiyatlarında bu kadar sert düşüşün olması yatırımcılarını tedirgin etti. Peki altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne? Düşüşlerin kalıcı olmadığını söyleyen Tunç Şatıroğlu, değerli emtiaların fiyatlarının yüzde 35 artacağını söyledi. Şatıroğlu aynı zaman gram altın fiyatının 1.500 liraya kadar ulaşacağını söyledi. Bu sırada çeyrek altının fiyatı için de yaptığı tahminleri paylaşan Tunç Şatıroğlu, çeyrekte 2,000 lira rakamını işaret etti.

k4343-49.jpg

15 EKİM 2022 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın alış fiyatı: 981,63 TL
Gram altın satış fiyatı: 982,33 TL

22 AYAR GRAM ALTIN NE KADAR?

22 ayar gram altın alış fiyatı: 901,78 TL
22 ayar gram altın satış fiyatı: 935,86 TL

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alış fiyatı: 1.617,00 TL
Çeyrek altın satış fiyatı: 1.640,00 TL

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın alış fiyatı: 3.228,00 TL
Yarım altın satış fiyatı: 3.282,00 TL

kdfdfd.jpg

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını alış fiyatı: 6.446,00 TL
Cumhuriyet altını satış fiyatı: 6.541,00 TL

22 AYAR BİLEZİK NE KADAR?

22 ayar bilezik alış fiyatı: 905,11 TL
22 ayar bilezik satış fiyatı: 914,80 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN