Tüp fiyatlarında nisan güncellemesi! İndirimli fiyatları gören tüpünü tazeledi... Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel fiyatlar!

Tüp fiyatlarında nisan güncellemesi! İndirimli fiyatları gören tüpünü tazeledi... Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel fiyatlar!

Tüp fiyatlarında nisan ayı güncellemeleri devam ediyor. Sürekli olarak zam haberleri ile gündemde yer alan tüp fiyatlarında indirim dikkat çekti. 12 Nisan itibariyle tüp fiyatlarında güncellemeye gidildi. Güncelleme ile birlikte tüp fiyatlarındaki güncel liste paylaşıldı. Peki tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

TÜP FİYATLARI GÜNCELLENDİ!

Tüp fiyatlarında yapılan güncellemeler tüm hızıyla devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarından etkilendiği belirtilen tüp fiyatlarında zam üstüne zam geliyor. 2022 senesi itibariyle sürekli olarak güncellenen tüp fiyatları 2023 yılı ile de artmaya devam ediyor.

Fakat nisan ayına girilmesi ile birlikte indirimler dikkat çekti. Otogaz (LPG) fiyatlarında yaşanan 2 lira 4 kuruşluk indirim ile birlikte tüp fiyatlarında da indirime gidildi.

Temel ihtiyaç kategorisinde yer alan tüp fiyatlarının sürekli olarak zamlanmasıyla yakınan tüketiciler gelen indirim ile birlikte derin bir nefes aldı. Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşların omuzunda yük olan tüp fiyatları nisan ayı ile birlikte az da olsa hafifledi.

50-4kcj.jpg

TÜP FİYATLARINDA 12 NİSAN GÜNCELLEMESİ!

Tüp fiyatlarında dikkat çeken zamlı süreç sonrasında gelen indirim haberi derin bir nefes aldırdı. Tüp fiyatlarına sürekli olarak gelen zam ile birlikte vatandaşlar doğalgaza geçmenin yollarını araştırmaya başladı.

Tüp fiyatlarına gelen nisan ayı indirimi ile birlikte yeni bir güncelleme daha yaşandı. 12 Nisan 2023 tarihinde güncellenen fiyatlar ise paylaşıldı. Şehirden şehre değişiklik gösteren tüp fiyatlarında güncel liste haberimizin devamında yer alıyor.

213213123-zb3b-cover.webp

AYGAZ GÜNCEL TÜP FİYATLARI;

Aygaz 12 Kg. Tombul Ev Tüpü 355 TL

Aygaz 12 Kg. Mini Valfli Uzun Ev Tüpü 350 TL

Aygaz Maksi Tombul 375 TL

Aygaz Mini 77 TL

İPRAGAZ GÜNCEL TÜP FİYATLARI;

İpragaz Piknik Tüpü 2 kg 68 TL

İpragaz Ev Tüpü 12 kg 340 TL

İpragaz Ticari Tüp 24 kg 687 TL

İpragaz Sanayi Tüpü 45 kg 1275 TL

İpragaz Propan Tüpü 45 kg 1361 TL

BİZİM GAZ GÜNCEL TÜP FİYATLARI;

Bizimgaz 2 kg Piknik Tüpü 68 TL

Bizimgaz 12 kg Ev Tüpü 340 TL

Bizimgaz 24 kg Ticari Tüp 687 TL

Bizimgaz 45 kg Sanayi Tüpü 1275 TL

Bizimgaz 45 kg Sanayi Tüpü (Propan) 1361 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN