Turizm cennetinde sudan ucuz arsa fırsatı! Kimse kaçırmak istemeyecek! Hem tatil yapın hem yatırım

Turizm cennetinde sudan ucuz arsa fırsatı! Kimse kaçırmak istemeyecek!  Hem tatil yapın hem yatırım

Uygun fiyatlı arsa satışları son zamanların en dikkat çeken konuları arasında yer alıyor. Turizm cennetinde sudan ucuz arsa fırsatını kimse kaçırmak istemeyecek. Milli Emlak uygun fiyatta arsa satışları için düğmeye bastı. İşte arsa başvuru detayları…

Konut, araba almakta zorlanan vatandaşlar yatırım tercihlerine uygun fiyatlı arsalardan yana kullanıyor. Milli Emlak uygun rakamlarda satışa çıkarttığı arsalar için yeni ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. Resmi sayfasında yayınladığı ilan ile birlikte uygun fiyatlı arsa satışı detaylarını paylaştı. Türkiye genelinde kelepir fiyatına arsa, tarla, arazi ve bina satışları gerçekleştiren Milli Emlak, vatandaşları uygun fiyatlarla bir araya getiriyor. İşte arsa başvuru detayları…

TURİZM CENNETİNDE KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı faaliyet gösteren Milli Emlak resmi internet sitesi üzerinden yeni ilanlarını yayımladı. Antalya Korkuteli'nde 83.000'ye arsa satışı gerçekleştiren Milli Emlak ihale yolu ile satışa çıkarılacak arsalar için 8.300 TL'lik teminat bedeli sunuyor. İhale 25 Nisan 2024 tarihinde saat 09.30'da gerçekleşecek.

arsa-satisi.jpg

Milli Emlak bünyesinde satışa çıkarılan arsa için vatandaşların sahip oldukları yeni taşımız için 5 yıl boyunca emlak vergisinden ve KDV'den muaf olacağı belirtildi. Arsa satışları hakkındaki detaylı bilgileri Milli Emlak resmi internet sitesi üzerinden ya da iletişim numarası ile öğrenebilirsiniz.

Antalya Korkuteli arsa satış bilgileri:

  • Tahmin Edilen İhale Bedeli: ₺83.000,00
  • Teminat Bedeli: ₺8.300,00
  • Uygun Yüzölçümü: 79,02 m²
  • İhale Tarihi: 25/04/2024
  • İhale Saati: 09:30
  • İhale Yeri: Antalya / Korkuteli

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN