Türkiye'nin en büyüğüydü! Ayda 3 bin ton üretim yapan firmadan konkordato geldi: Sektör büyük endişede

Türkiye'nin en büyüğüydü! Ayda 3 bin ton üretim yapan firmadan konkordato geldi: Sektör büyük endişede

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan o firma Türkiye’nin en büyüğüydü. Ayda 3 bin ton üretime ulaşan firmadan gelen iflas haberi, sektörü büyük bir endişeye sürükledi…

Gaziantep ile Düzce'de yatırımı olan Türkiye’nin en büyük polyester elyaf üreticisi olan Gama’nın konkordato ilan ettiği öğrenildi. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim faaliyetlerini sürdüren firma Türkiye’nin en çok üretim kapasitesine sahip firmasıydı.

Ayda 3 bin tonun üzerinde polyester üretim kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük polyester fabrikaları arasında yer alan firmanın konkordato ilan ettiği öğrenilirken, bu haber sektörde büyük şaşkınlık yarattı.

gaziantep-iflas-1.jpg

SEKTÖRDEKİ TEK İSİMDİ

Gaziantep ve Düzce'de toplam 5 fabrikası olan ve 150 metrekare kapalı alanda faaliyetlerini sürdüren firmanın, geri dönüşüm sektöründe Ar-Ge Merkezi olan tek firma olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN