Ucuza bulan kapsın, o mutfak gıdasına rekor zam geldi! Fiyatı etle yarışıyor, etiketleri gören inanamadı

Ucuza bulan kapsın, o mutfak gıdasına rekor zam geldi! Fiyatı etle yarışıyor, etiketleri gören inanamadı

Ekonomik krizin her alanda hissedildiği bu günlerde son olarak o gıdanın fiyatları gündeme bomba gibi düştü. Yeni etiketlerin resmen et fiyatlarıyla yarışması özellikle de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Enflasyon verileri, dünya üzerindeki ekonomik kriz en çok da gıda sektörünü yakından etkiledi. Vatandaşlar sık sık değişen ürün etiketlerine tepki gösterirken bir yenisi daha sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Bir sosyal medya hesabının paylaştığı sarı mercimek fiyatları görenleri şaşkına çevirdi.

yeni-proje-1-004.jpg

MERCİMEK FİYATINI GÖREN “YOK ARTIK” DEDİ

Her alanda yapılan zamlara ilişkin sık sık sosyal medyadan bilgi içerikli paylaşımlarda bulunan “Zam Haber” yeni bir paylaşımla duyanları şaşkına çevirdi. Bir market reyonundan çekilen sarı mercimek fiyat görüntüsü gıda zamlarının geldiği son noktayı gösterdi. Yapılan paylaşımda 1 kg sarı mercimeğin 202.95 TL’den satıldığı göründü.

capture-20240527182812429.jpg

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Sarı mercimek fiyatını gören sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Kullanıcılar, “Kim derdi ki 1 kilogram mercimeği 200 liraya alacağız?" , “Rezillik” , “Ekonomi iyi diyenlere gelsin” , “yakında açlıktan gebeririz süper” gibi yorumlar yaptı.

capture-20240527182319316.jpg

capture-20240527182256336.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN