Vakıfbank'dan promosyon atağı! Yok böyle rakam... O kurumda çalışanlar yaşadı... 25 Bin TL ödenecek! Ödeme tarihi belli oldu!

Vakıfbank'dan promosyon atağı! Yok böyle rakam... O kurumda çalışanlar yaşadı... 25 Bin TL ödenecek! Ödeme tarihi belli oldu!

Kasım ayına giriş yapılmasıyla beraber memur ve emekliler için çeşitli promosyon kampanyaları duyurulmaya başlandı. Kamu bankaları arasında büyük paya sahip olan Vakıfbank 25 bin TL promosyon duyurusunda bulundu. İşte, Vakıfbank promosyon ödemelerine ilişkin detaylar haberimizde yer almaktadır

Vakıfbank'tan rekor denilecek seviyede olan promosyon duyurusu vatandaşı harekete geçirdi. Tüm Türkiye'nin gündeminde olan promosyon ödemeleri için Kasım ayının gelmesiyle duyurular yapılmaya başlandı. Özel ve kamu bankaları arasında rekabete dönüşen maaş promosyonları için önce giden özel bankalara yetişmek adın kamu bankası Vakıfbank'tan atak geldi. İşte ödemelerin 16 Kasım'da yapılacağı promosyon rakamları haberimizde yer almaktadır

VAKIFBANK PROMOSYON ÖDEMELERİ 16 KASIM'DA HESAPLARDA

Milli Eğitim Bakanlığı ve Vakıfbank arasında mukavelenin yenilenmesiyle beraber MEB merkez teşkilatında çalışan personellere promosyon tutarı olarak 3 bin TL'den 25 bin 500 TL'ye çıkarıldığı gündeme damgasını vurdu. 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak bu kampanya 31 Aralık 2023 tarihinde kadar devam edecektir. 25 bin 500 TL promosyon 16 Kasım 2022’de maaş hesaplarına yatırılacaktır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN