Vatandaşları sevindirecek müjdeli haber geldi! Akaryakıt fiyatlarında düşüş olacak! LPG, motorin ve benzin fiyatları

Vatandaşları sevindirecek müjdeli haber geldi! Akaryakıt fiyatlarında düşüş olacak! LPG, motorin ve benzin fiyatları

Akaryakıt fiyatları halen Brent fiyatları ile belirlenmektedir. Petrol fiyatlarındaki son değişiklik, Ekim ayında motorin fiyatındaki artışa yansıdı. Ancak ABD'den akaryakıt fiyatlarına ilişkin şaşkınlık yaratacak hamleler geldi. Son gelen haberlere göre OPEC kararının ardından Biden yönetiminin stratejik rezervinden 15 milyon varil petrolün kullanılacağı biliniyor. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz….

Bu değişikliğin akaryakıt fiyatlarının düşmesine neden olacağı kaydediliyor. Akaryakıt fiyatları düşüyor! 20 Ekim Perşembe günü 67 dolardan Brent petrolü ve LPG, motorin ve benzin fiyatlarının gelişimi ile ilgili tüm bilgiler haberimizde. Ay başında 23.12 TL olan dizel 28.53 TL'ye yükseldi. Geçen haftaki indirimin ardından fiyatlar 99 kuruş artarak 27,42 TL oldu. Bu ay benzin indirimlerinden haber yok. Otogaz çift haneli rakamlara yükseldi.

BRENT PETROL 67 DOLAR OLAYI

Enerji Bakanlığı’nın Çarşamba günü Aralık ayında teslim edilecek 15 milyon varil stratejik petrol arzı için bir satış raporu yayınladığı görüldü. Açıklamada, anlaşmanın Mart ayında açıklanan 180 milyon varilden fazla petrolü piyasaya sürme kararını tamamladığı ve Biden'ın Enerji Bakanlığı'ndan ek stratejik petrol satışları için hazırlıklı olmasını istediği belirtildi.

20 EKİM PERŞEMBE AKARYAKIT FİYATLARI

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Benzin fiyatı: 20,77 lira

Motorin fiyatı: 27,54 lira

LPG fiyatı: 10,25 lira

İZMİR GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Benzin fiyatı: 20,76 lira

Motorin fiyatı: 27,57 lira

LPG fiyatı: 9,98 lira

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Benzin fiyatı: 20,62 lira

Motorin fiyatı: 27,42 lira

LPG fiyatı: 10,24 lira

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN