Volkswagen'in patronu çıldırdı! Duster fiyatına bu modeli satacak: Kaçıran arabasız kalır

Volkswagen'in patronu çıldırdı! Duster fiyatına bu modeli satacak: Kaçıran arabasız kalır

Araç piyasası hareketlenirken B-SUV model araçların en gözdesi Volkswagen T-ROC, rakiplerine karşı rekabetine hız kesmeden devam ediyor. Yeni araç almak isteyen vatandaşların gözdesi olan Volkswagen T-ROC, 2023 Mart fiyatı merak ediliyor. İşte Volkswagen T-ROC 2023 fiyat listesi…

Piyasada yeni araçlar yerini alırken SUV model araçların gözdesi olacak Volkswagen T-ROC’da piyasada satış için hazırlanıyor. Hem tasarımıyla hem de konforu ile herkesin gözdesi olacak Volkswagen T-ROC, hakkında araştırmalar devam ediyor. Aracın özelliklerinin yanı sıra fiyat listesi de merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte Volkswagen T-ROC 2023 fiyat listesi…

VOLKSWAGEN T-ROC ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

SUV model araçlar arasındaki çekişme devam ederken Volkswagen pazardaki payını arttırmak için yeni planları devreye soktu. Markanın B-SUV model aracı T-ROC piyasada yerini alıyor. Hem tasarımıyla hem de konforuyla herkesin gözdesi olan Volkswagen T-ROC, sınıfında bulunan diğer modelleri de sollayıp geçecek. İyi bir yol tutuş özelliğine sahip olan Volkswagen T-ROC, güvenli bir sürüş sağlamaktadır. Geniş ailelere göre bir tık küçük kalabilen araç sınıf standartları kapsamında da büyük bir konuma sahiptir.

volkswagen-t-roc.jpg
Aracın bagaj hacmi dikkat çekerken Volkswagen T-ROC, 445 litrelik bagaj alanı ile oldukça büyük bir alan sağlıyor. Aracın donanım özellikleri de merak edilenler arasında yer alırken 3 farklı donanım tipi ile piyasada yer alıyor.

volkswagen-t-roc-ozellik.jpg
Volkswagen T-ROC araçların satış performansı olarak da iyi bir grafik çizebileceği belirtiliyor. Markanın seçenek listesini arttırması durumunda güzel bir ivme yakalayacağı belirtilirken aracın 3 farklı türü müşterilere sunuluyor. Life, Style ve R-Line olarak sunulan aracın 2023 fiyatları da merak ediliyor.

VOLKSWAGEN T-ROC 2023 FİYAT LİSTESİ


1.5 TSI 150 PS DSG Life
Fiyatı: ₺958,200.00
volkswagen-t-roc-fiyat.jpg
1.5 TSI 150 PS DSG Style
Fiyatı: ₺1,050,700.00

1.5 TSI 150 PS DSG R-Line
Fiyatı: ₺1,148,700.00

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN