Xiaomi elektrikli SU7 modelini tanıttı! Sadece 15 dakikalık şarjla 510 km gidiyor... 2,78 saniyede 100 km hıza ulaşıyor...

Xiaomi elektrikli SU7 modelini tanıttı! Sadece 15 dakikalık şarjla 510 km gidiyor... 2,78 saniyede 100 km hıza ulaşıyor...

Elektrikli otomobil piyasasında dengeleri bozacak model tanıtıldı! Xiaomi tarafından geliştirilen SU7 modeli, sadece 15 dakikalık şarjla 510 kilometre menzile ulaşıyor. 676 HP güç üreten modelin 0-100 km/saati 2,78 saniye ölçüldü. İşte o model...

Xiaomi ilk elektrikli otomobilini tanıttı. Özellikleriyle viral olan modelin piyasaya gireceği tarih paylaşıldı. Tek parça şasiyle gelen model trafikte güven veriyor. Peki, menzili ne kadar? İşte tüm özellikler...

XİAOMİ SU7 TANITILDI

Xiaomi SU7 modeli son teknolojiyle trafiğe inmeyi planlıyor. Elektrikli otomobillerin en merak edilen menzil bilgisi ise, bu model için 800 km olarak duyuruldu. Tek parça şasi ile gelecek yeni model 676 HP güç üretiyor. Özellikleriyle alıcısını büyüleyen model bugün itibariyle tanıtıldı. O tarihten itibaren satışa sunulması bekleniyor.

gcbbxyywwaa7du5.jpg

KAR KIŞ DEMEDEN GİDİYOR

SU7 modelinde 101 kWh şasiye entegre edilen, 871 V elektrik mimarisi bulunuyor. Sadece 15 dakika şarjla 510 kilometre menzil giden modele çift motor takıldı. Azami hızı 265 km/saat olan otomobilin 676 HP gücü bulunuyor. Hız tutkunlarını kendine aşık etmeyi başaran SU7, sadece 2,78 saniyede 100 km hıza ulaşıyor.

Kış mevsimine göre hazırlıklı bir şekilde üretileceği söylenen otomobilde, gelişmiş ısı pompalı termal yöntem sistemi yer alıyor. Bu sistem sayesinde -10 derecede bile PTC ısıtıcı çalıştırmadan kabini sıcak tutabilecek. CLTC menzili ise yüzde 65 oranında bulunuyor. Aracın kış menzili ise 520 kilometre olarak açıklandı.

gcbbxyxxcaaznc0.jpg

O TARİHTE SATIŞA ÇIKIYOR

Özellikleri saymakla bitmeyen modelde, son zamanlarda viral olan oto pilotta bulunuyor. NVİDİA Orin çipset ve LiDAR sensöz sayesinde Xiaomi Pilot akıllı sürüş teknolojisiyle donatıldı.

Çin'de düzenlenen teknoloji tanıtım etkinliğinde SU7 modeli resmen tanıtıldı. Sedan tasarımıyla dikkat çeken model, 2024 yılının ilk çeyreğinde resmen satışa çıkartılması ve teslimatların başlaması öngörülüyor. Modelin fiyatına dair bir bilgi paylaşılmadı.

gcbbxyyw8ae4k-u.jpg

gcbbatoxyaasxkw.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN