Yapı Kredi'den harika traktör kredisi! Hasat zamanına göre taksit, 7 yıl vade: Bu fırsatı kaçıran üzülür

Yapı Kredi'den harika traktör kredisi! Hasat zamanına göre taksit, 7 yıl vade: Bu fırsatı kaçıran üzülür

Çiftçilere destek olan Yapı Kredi, tarımsal üretim alanında hizmet veren çiftçi ve işletmelere kaçırılmayacak bir kredi fırsatı sunuyor. Esnek geri ödeme seçenekleri ve uzun vade imkanıyla Yapı Kredi'nin yeni traktör kredisi kaçırılmayacak bir fırsat gibi görünüyor. İşte, Yapı Kredi traktör kredisinin detayları...

Çiftçilere destek olarak her daim yanlarında olduğunu gösteren Yapı Kredi KOBİ, şimdi de çiftçilere özel traktör kredisi kampanyası ile dikkat çekiyor.

Bankanın başlattığı traktör kredisi, tarımsal üretim alanında faaliyet gösteren çiftçi ve işletmelerin, 0 km traktör almaları için kaçırılmayacak bir fırsat olarak görülüyor.

HASAT ZAMANINA GÖRE TAKSİT SEÇENEĞİ

Yapı Kredi KOBİ tarafından sunulan 0 km traktör kredisi kullanımlarında çiftçilerin geri ödemelerini uygun şartlar ve zamanda yapabilmesi için 1, 3, 6 ve 12 ayda bir olacak şekilde hasat zamanına uygun esnek taksit seçeneği ve 7 yılı bulan vade fırsatları sunuluyor.

yapi-kredi-traktor-kredisi-1.jpg

YAPI KREDİ TRAKTÖR KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR?

Bankanın sunduğu traktör kredisini kullanmak isteyenler en yakın Yapı Kredi şubesine giderek yüz yüze başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN