Yatırım fırsatı arayanlara müjde! Milli Emlak 21 bin 500’e arsa satışını duyurdu: Başvuru için son 2 gün

Yatırım fırsatı arayanlara müjde! Milli Emlak 21 bin 500’e arsa satışını duyurdu: Başvuru için son 2 gün

Milli Emlak, yatırım fırsatı arayanlara müjde niteliğinde haberi duyurdu. O ilde 21 bin 500’e arsa satışları başlarken, başvuru için son 2 gün…

Yatırım fırsatı arayanlar için Milli Emlak yeni arsa satışını duyurdu. Uygun fiyatlı satışlarıyla dikkat çeken Milli Emlak’ın yeni fırsatından yararlanmak için son 2 gün…

MİLLİ EMLAK ANKARA ARSA SATIŞI

Milli Emlak Ankara’da ucuza arsa satışını duyurdu. Ankara’da bulunan 173 metrekare arsanın satış fiyatı 21.500 TL olarak belirlenirken, satış ihale yöntemiyle gerçekleşecek.

milli-emlak-arsa-satisi.jpg

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan arsanın satışı için ihale 4 Ocak 2024 saat 10:00’da yapılacak. Milli Emlak üzerinden satışı yapılan tüm arsalarda olduğu gibi bu arsa da vergi ve KDV’den muaf tutulacak.

İlanla ilgili detaylara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ya da Milli Emlak resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN